htjela bih kupiti neki dobar sokovnik da imamo kad pocnemo s dohranom (a ni mami nece tesko past ;) ) pa ako tko ima kakvu preporuku, molim da mi javi.
Printable View
htjela bih kupiti neki dobar sokovnik da imamo kad pocnemo s dohranom (a ni mami nece tesko past ;) ) pa ako tko ima kakvu preporuku, molim da mi javi.
moja je frendica kupila onaj što reklamiraju na tv shopu, jack laleine (nisam sigurna da li se tako piše)
ugl onaj što ubaciš cijelu jabuku bez da čistiš unutra i ona ga hvali da joj je super, ali ona ipak jabuku očisti od koštice jer se boji riskirati.... :/
i ja sam mislila takav uzeti, ima li tko još neku dobru preporuku?
Kupi doslovno bilo koji.
Ako ga kaniš prati u suđerici, gledaj da je to u stanju podnijeti, jer se ribeži/mrežice unutra rade od aluminija i hoće gadno postradati u suđerici. Ako te suđerica ne brine - stvarno ti je svejedno.
Usporedba: bilo koji košta oko 400kn, Jack košta oko 1000kn.
A onda nećemo moći vući 70-tak barki za sobom k'o Jack.Citiraj:
Davor prvotno napisa
Moja je preporuka ne kupovati sokovnik. Nije mi se pokazao osobito korisnim...
Pa ga onda prodaj.
Meni je sokovnik bio nezamjenjiv u proizvodnji kašica. Fora je da kad u sokovnik strpaš skuhano povrće iz njega izlazi kašica a ne sok. Imam nekakav mulinexov jeftilen.
Ovo potpisujem.Citiraj:
Janoccka prvotno napisa
Najnajnajbeskorisnija stvar u mojoj kuhinji.
Ali čemu kada je skuhano povrće dovoljno zgnječiti vilicom :?Citiraj:
Davor prvotno napisa
Isprobaj pa mi javi kako ti se čini ;)
Ovdje bih se složila s Janocckom.Citiraj:
Janoccka prvotno napisa
Inače, ja sam sokovnik počela koristiti od mišonjine godine i pol jer mu do tada nisam baš davala sokove (niti je on htio), a u toj dobi je počeo zafrkavati s voćem.
(sad sam skužila da ga već mjesecima uopće nisam koristila :roll: )
Nitko ne želi isprobati kašice iz sokovnika :(
Vilicu je jednostavnije oprati :mrgreen:Citiraj:
Davor prvotno napisa
OK, i auto je lakše oprati od sokovnika, ali su te kašice fakat toliko dobre da se zezancija isplati.
Sokovnik s TV shopa - kupiliu Mercatoru :D
Jesam ja... nakon nekog tvog posta... Jednom i spremila sokovnik :mrgreen:Citiraj:
Davor prvotno napisa
baš dobro da ste se sad raspisali, baš kad sam već kupila mulinexov jeftilen :lol:
nda, još je upakiran pa ga možda stignem i zamijenit za nešto korisnije, tipa pekač za kruh... to mi je 2.pojekt :mrgreen:
razmislit ću malo. al ipak me nekak mami, ja bih mu barem dala šansu. ili ako mi netko želi podvalit svoju staru nekorištenu kramu, otvorena sam za ponude na pp 8)
Glasam za pekač!
Imam neki no name već par godina.Rijetko ga koristim.
Tu i tamo za vrijeme početka dohrane sam radila sokić od jabuke,
ali to mi je bila takva gnjavaža za prati, jer tada nisam imala suđericu.
Sada kad ju imam, i dalje mi je gnjavaža pa skuplja prašinu - a dijete
ionako gricka svo voće na veliko, a pije isključivo vodicu.
Ja ga imam i stoji a tako i mikser.dobro razmisli hoces li ga stvarno koristiti ja se zatrpala a sve uglavno koristim 5 puta godisnje.Mislim da je najprakticnije za citrone presa rucna -stavi se pola narance i povuce rucka.Ja imam i onaj sto se vti al je jako spor.a bas sokovnik mi je jako kompiciran za prati pa ga izbjegavam.U masinu ga ne stavljam jer je u pogonu svaka tri dan ,a do tad bi se sve osusilo i zacepilo filter.
kad je Lea zapocela sa dohranom dobili smo sokovnik. upotrijebili ga jednom. mi popoili sok od mrkve.
nikad joj nisam dala sokove, pila je mlijeko i vodu. svako voce i povrce bi pustilo svoj sok u kasici koju bi joj napravila.
ja potpisujem Janoccku :)