Sad sam već totalno zbunjena oko tih naknada.Mene zanima koliko će mi iznositi porodiljna naknada drugih 6 mjeseci?Zaposlena sam za stalno i primanja su mi 2520 kn.trenutno mi je naknada za komplikacije 2513,oo kn.Please help :? :? :?
Printable View
Sad sam već totalno zbunjena oko tih naknada.Mene zanima koliko će mi iznositi porodiljna naknada drugih 6 mjeseci?Zaposlena sam za stalno i primanja su mi 2520 kn.trenutno mi je naknada za komplikacije 2513,oo kn.Please help :? :? :?
drugih sest mjeseci - 2.500kn - koliki je i maksimum...
hvala na odgovoru. :D :D :D
Prijavljena sam na pola radnog vremena i sad sam na čuvanju trudnoće i dobivam naknadu u iznosu 1700 kn. Zanima me koliko ću dobivati porodiljne naknade za prvih, a koliko za drugih 6. mjeseci.
Otprilike isto cijelo vrijeme
cure, jel i vama kasni naknada? meni još ništa nije sjelo... :(
Zar se drugih 6. mjeseci naknada ne prepolovljuje na pola ?Citiraj:
vesna72 prvotno napisa
kojeg datuma obično dolazi naknada za komplikacije u trudnoći?
Obično zadnji tjedan u mjesecu.Citiraj:
Zara1 prvotno napisa
Ništa još... :(Citiraj:
@n@ prvotno napisa
Prepolovila bi se kad bi bila minimalna. Minimalni mj. iznosi se baziraju na pretpostavci punog radnog vremena. A s obzirom da na komplikacijama imaš 1700, očito nije minimum nego izračun.Citiraj:
Helena28 prvotno napisa
Sjeda do 20. u mjesecu. Danas mi je stigla. :D
Meni još ništa nije sjelo :(Citiraj:
@n@ prvotno napisa
meni sve stiže 20og, no čula sam da im se zna dogoditi da smrdaju papire pa sve stigne cijelih mjesec dana kasnije + zaostaci. Stoga, do not worry :love:
koliko ću ja dobiti za ostalih 6 mj ako sad dobivam 2300 kn
Do 14.5 sam bila na komplikacijama i dobila sam oko 20tog lovu( za tih 14 dana komplikacija).
Od tada sam na porodiljnom i ostatak nisam još dobila.Jesu li vam stigle naknade za porodiljni ili će to meni sad nešto kasniti obzirom da su to prve naknade za porodiljni?
Ja mislim da si trebala to dobiti u istom danu. Tako je bilo kod mene, nisam sigurna da je pravilo.
Isto.Citiraj:
div prvotno napisa
ma ja stvarno više ništ ne kužim oko tih naknada za drugih 6 mjeseciCitiraj:
vesna72 prvotno napisa
prošli sam dobila ravno 2500 a sad 2306,64
ako računam po satnici i po broju radnih dana ne odgovara mi ni ovaj mj. ni onaj prošli
da li uopće za ovih drugih 6 mj računaju po radnim danima ili...
meni je plaća bila 2500,00 fiksno bez obzira koliko je dana u mjesecu :?
Nema veze kaj ti je plaća fixna, naknade su uvijek bazirane na satnici.
Za mjesec sa puno sati ispalo ti je vjerojatno nešto preko 2500, ali si dobila okruglo 2500 jer je to maximum za drugih 6 mj.
A onda je uslijedio mjesec sa manje sati - i to ti je to.
Jednostavno :)