Bio jučer na zag TV preskrasan prilog o gimnastičkom klubu "Leda". Kažu da imaju djecu čak od 3 godine.
Ima li neko iskustva s gimnastičkim klubovima i općenito s gimnastikom il bar da razmišlja o tome?
Printable View
Bio jučer na zag TV preskrasan prilog o gimnastičkom klubu "Leda". Kažu da imaju djecu čak od 3 godine.
Ima li neko iskustva s gimnastičkim klubovima i općenito s gimnastikom il bar da razmišlja o tome?
ja sam pocela jako mala sa gimnastikom (4-5 godina, prvo ritmicka i kasnije sportska), i iskustva su mi predivna.
sa 9 godina sam na parteru radila takva cuda, mada se nikad nisam takmicila jer nisam volela sprave (plasila sam se), a nisam ni zelela takmicenje.
super je sto vezbe mozes da radis i u parku, i kuci, i u skoli na fizickom, i sve je igra, a sa telom se sve vreme upoznajes, a kolliko utice na sam oblik tela i drzanje to ne moram ni da pricam.
predivno nesto.
super je i za decake, znam da su oni koji su trenirali sa mnom posle postali najzodniji deckici.
ima pozitivan uticaj i na odnos prema sportu uopste jer se razvija celo telo, a samim tim je dobra osnova za bilo koji drugi sport.
obozavam gimnastiku!
I spada u sportove koji se savjetuju trenirati prvi,one bazne.Gimnastika,atletika,plivanje..
Ja sam bivša članica Lede! :mrgreen:
Iskustva - PREKRASNA!
Svakako bi taj sport preporučila!
Mogu li tamo de?ki? Na njihovoj stranici mi se to ?ini samo za cure.
Ritmi?ka gimnastika je za cure, de?ki mogu na klasi?nu gimnastiku.
Gdje bi se onda moglo s dečkičima na klasičnu gimnastiku? Mi smo u Dubravi i pokušali smo zimi u Sokolu. Ali jako nam je bilo komplicirano zbog udaljenosti. Možda ima nešto i na istoku?
Moja ide isto na gimnastiku sa elementima baleta nismo u Zagrebu ali želim podjelit lijepa i pozitivna iskustva isto je sa 3,5 godine počela evo sljedeći tjedan ima priredbu i podjelu diploma jedva čekam da vidim svoje zlato. :love: :heart:
Podižem ovaj topic ponavljajući pitanje: zna li netko postoji li gimnastički klub u području Maksimira i Medveščaka koji upisuje dečkiće od 4 godine? Mali sada vježba i uživa u Sokolu, ali gledajući dugoročno, naravno da bi nam više odgovaralo nešto bliže kućici.
Jako smo zadovoljni s izborom sporta, mislim da smo pogodili pravi za početak, a kasnije neka bira pa ako završimo na šahu, na šahu, OK!