-
IVF na KB Split (Firule)
Molim nekog tko je na toj klinici da mi napiše barem osnovne informacije:
postupak naručivanja za IVF, i čekanje.
Zašto ja tu nemogu pronaći nijednu curu da ide na Firule?Rade li oni išta?
Hoće li mi tražiti ponavljanje nalaza?
Obavili smo spermiogram,hormone, briseve i HSG. Rezultati visok FSH, nizak progesteron,dokazane ovulacije, jedan neprohodan jajovod. Spermiogram OK (normo).
Plan je sljedećih par mjeseci privatno u Cito kombinirati stimulirane i prirodne cikluse, sa inseminacijama( nadamo se pozitivnom učinku HSG-a). U slučaju da to ne uspije idemo na IVF.
Jel' mi mudro naručiti se negdje za postupak preko HZZO? Split, VV,Petrova,SD...? Gdje ću?
-
Ja koliko znam na Firulama ti se ne radi IVF.Nisam čula da je netko bio,a i ja sam iz Splita pa sam išla u Cito.
Ako netko nešto zna sigurno će ti javiti.
U svakom slučaju,gdje god išla ,sretno!
-
Pronašla sam ih na popisu IVF centara u RH!?
Pretpostavljam da ipak ne rade jer zaista nemogu se sjetiti da sam ikad tu pročitala da je netko bio kod njih (a ovdje se sve zna :lol: ).
Molim savjet za ZG :?
-
U Splitu se potpomognutom oplodnjom bave jedino u poliklinici CITO. U bolnici su nekad radili postupke, ali toga na žalost više nema. S vremena na vrijeme neko pokrene priču da možda počinju, tj. da bi bio red oformiti jedan HZZO centar za potpomognutu kojem će gravitirati Dalmacija i jug HR, ali to su samo priče.
Dosta cura ide paralelno kod privatnika i u neku od bolnica/ustanova koje financira HZZO. Kako su novčići uvijek upitni, nije loše prijaviti se negdje tipa VV, Sveti Duh, Petrova, jer su liste čekanja duge, pa i ako ti neće trebati, kud veće sreće.
Sretno,
:love:
-
Vjerojatno si ih našla na beti, a to je neki stari popis. KB Split ne radi IVF-ove, na žalost.