Evo i ja se odlučih logirati.
Često čitam ovaj forum, i puno mi pomaže kada sam u bedu, jer vidim da nisam ja jedina sa problemom neplodnosti.
Pozdrav svim Rodama! ;)
Printable View
Evo i ja se odlučih logirati.
Često čitam ovaj forum, i puno mi pomaže kada sam u bedu, jer vidim da nisam ja jedina sa problemom neplodnosti.
Pozdrav svim Rodama! ;)
I ja pozdravljam sve dobre Rode koje vole savjetima pomagati i izmjenjivati iskustva! :D
BEMBO dobro dosla i sto prije ostvarila svoj san!
Dobro dosla :bye:
dobrodošla :heart:
Pozdrav, reci nam nešto o sebi, jesi već bila u postucima, gdje...
Da i mene zanima, dobrodošla :*Citiraj:
kikic prvotno napisa
Bembo dobrodošla :heart:
Dobrodošla :heart: !
:D dobro nam došla i želim ti da što prije postaneš mama :heart:
:D dobro nam dosla i jos prije otisla na trudnički forum :heart: :heart:
potpisujemCitiraj:
bibita prvotno napisa
i ja i ja :heart:Citiraj:
laky prvotno napisa
Dobrodošla!
Dobro nam došla, pričaj nam priču :*
BEMBO dobro došla i da čim prije budeš trbušasta.
Hvala na dobrodošlici! :D
Već se bolje osjećam kada sam pročitala sve dobrodošlice.
Jučer sam bila drugi put na punkciji u prirodnom ciklusu, ali nažalost nije bilo js. Fizički sve dobro podnosim, a sa psihom se borim. Danas već razmišljam da jedva čekam sljedeći ciklus, da sve ponovno krene.
Bembo, dobrodošla :heart:
Želim da ti već sljedeći postupak bude uspješan, a do tada se treba oboružati strpljenjem i dobrom voljom :*
Bembo, dobrodošla i sretno !!! :love: :heart:
Bembo dobrodošla,pitaj što te zanima,a mi ćemo bit uz tebe.Nadam se da će slijedeći put biti JS i da uspije. :D
Bembo, dobro došla! Što se psihe tiče, svi mi ponekad utrčimo u tunel... Samo, kad imaš s kime podijeliti muku, nekako je lakše i vjeruj, brzo prođe. A i prirodnjaci su zgodni, ne moraš čekati beskraj vremena da bi opet bila u postupku.
Vjeruj mi da mi je već lakše, a pogotovo kad sam danas pročitala temu +39. Nisam ni znala koliko nas ima!Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Hvala!Citiraj:
nadda prvotno napisa
I ja se nadam. :bye:
Dobrodosla :love: :D
Dobrodošla :heart:
Dobrodošla :heart: :*
Dobrodošla i što prije dobila svoj malog :saint: !
Dobrodošla.....i što prije otišla kat niže... :*
dobrodošlica i od mene i da se što prije pridružiš kružocima trudnica :* :love:
Dobrodošla! :D
BEMBO, zelim ti dobrodoslicu i uz tebe smo sve. Ja sma takodje nova i bila sam psihicki lose poslije neuspjesnog ivf-a, a za par dana ovdje na forumu sam se malo oporavila. Psiha je teska ali ti pokusaj malo smanjiti nestrpljivost ,jer ces se osjecati boljem, a i manje se prave greske kad sve ide polako....opusti s ekoliko mozes a mi smo uz tebe i s tobom cemo zajedno kroz sve korak po korak....
BEMBO, dobro nam dosla i sto prije da odes na trudnicki odf :love:
Dobro nam došla!! Sigurna sam da ?e ovdje na?i sve što te zanima i želim ti da što prije ostvariš svoj san i dobiješ malu mrvicu.Sretno! :*
Kao što sam ve? napisala, ve? se bolje osje?em kad pro?itam sve ove dobrodošlice. To stvarno puno zna?i!Citiraj:
lanaaa prvotno napisa
Hvala!
dobrodosla i velika :* :*
:heart:
Bembo dobrodošla! Veselim se da su nam se snage pojačale ali nadam se da ćemo svi uskoro prenapučiti pdf niže nas..pa neka pukne i forum jednom od naših trbuha! :D
:bye: DOBRO DOŠLA!!!
Dobrodošla! :love:
Dobro dosla i sto prije nam otisla malo nize k trudnicama. :love: