Iako sam u profilu stavila da me se obavjeti o privatnim porukama i dalje nema pomaka :cry: kad dođem na forum opet piše nema poruka tek kad uđem u poruke bingo vidim poruku :evil: ,jel to i drugima il samo meni :? .
Printable View
Iako sam u profilu stavila da me se obavjeti o privatnim porukama i dalje nema pomaka :cry: kad dođem na forum opet piše nema poruka tek kad uđem u poruke bingo vidim poruku :evil: ,jel to i drugima il samo meni :? .
Ne, i meni je tako.
Al to je već par mjeseci tako u mojem slučaju ,kod tebe :?
Vidi temu: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=38355
Jos se server ljuti na nas, pa nikako da pocne slati obavijesti, ma bude :lol: :love: :heart:
čitala ja to al znači još je ljut :lol: :*
a kad nam jednom svi ti mailovi stignu :lol: :lol:
namjesti u svom exploreru da dozvoljava popup, onda ce ti se svaki put kad dodes na forum, a imas poruku, otvoriti mali prozorcic koji te upozorava
dobro da si mi rekla odma stavljam jer bi bilo :lol: :lol:
jel sređeno sa pp- meni stižu ponovo obavjesti o pp, a kad uđem na forum nema ih :evil:
Pa trebalo bi sve dobro funkcionirati. Pls prati jos par dana jel se ovo desava pa dojavi :)Citiraj:
lucija1976 prvotno napisa
možda sam propustila pročitati :oops:
ne bih htjela da mi obavijest da imam p.p. dolazi na mail, dovoljno mi je kad se ulogiram da me obavijesti - gdje to točno isključim?
u svom profilu, klikni gore na vrhu ekrana
pa onda skrolaj profil do mjesta
Obavijesti me kada dobijem privatnu poruku: Da Ne
hvala :heart:
A ja opet dobivam mail da imam pp a kada dođem na web nema ništa :/
danas sam poslala pp, a on i dalje stoji u outboxu. zašto i hoće li biti poslan s odgodom ili nešto drugo??
evo sad sam našla odgovor na svoje pitanje na jednom drugom topicu, a on glasi - "zato što ga primatelj nije pročitao"
sad mi je laknulo :)