-
Kolostrum u trudnoći
Dok sam bila trudna s Jankom otvorila sam sličnu temu...Sada je ne mogu naći...
U trudnoći s njim imala sam jaaaaako puno kolostruma, sve majce su mi bile "žute" na cicama, sve zaflekano, jednom mi se čak dogodilo da mi je na poslu iz čistog mira procurilo kroz grudnjak na majcu :oops: .
A sada, imam ga ali...nisu mi majce zaflekane, ne curi samo od sebe. Kad pritisnem cice izađe van i prozirnoga i žutoga i bijeloga :mrgreen: , ali nema u tim količinama kao prvi put. I nije mi krenuo tako rano kao pvri put. Mene sada zanima, da li to ima ikakve veze jedno s drugim ili....?
Da li to znači da ako sam prvi put imala mljeka za četvero da če sada biti samo za dvoje :mrgreen: ...
Ili to nema nikakve veze s količinom kolostruma u trudnoći?
:saint:
-
meni je kolostrum prvi put procurio u jakom trudu na porodu :lol:
znam da sam onako pod jakim bolovima pogledala cicu iz koje je curila tek jedna kap a sad već 5 mjeseci dojimo bez ikakvih problema a našlo bi se mlijeka za još dvoje barem :mrgreen:
-
U trudnoći s Ledom nisam uopće curila, a s Lovrom jesam. Sada smo tandemci. Dakle, smatram da nema veze s uspješnim ili neuspješnim dojenjem , niti s količinom mlijeka.
-
Ja ni k nisam vidjela od kolostruma u trudnoći a sada mlijeka ko u priči :mrgreen:
Tako da pretpostavljam da nema nikakve veze sa količinom ili sa uspješnim/neuspješnim dojenjem :)
-
to je stvarno skroz individulano.
meni je u obje trudnoće curkao kolostrum već od 5. mjeseca. i to u tolikoj mjeri da sam morala nositi umetke u grudnjaku. onako, intenzivno žuti. meni je pričao ginić da to ima neke veze s razinom hormona, ali ne sjećam se više točno te priče.