Re: prirodna apoteka i med
Citiraj:
tih prvotno napisa
hallo!Zanima me da li netko zna nesto o pripravljanju ljekovitih čajeva i za što je koji? I neki savijet o liječenju tako naših malih bubica!Hoče li piti i da li pomaže?Surfala sam netom i našla par savijeta ali opčenito.Kako prihvačaju med?Ja još nisam ništa probala od toga,ali me jako zanima!Što kod kašlja ili temperature,curenja nosa,bolova u ušima?Ajmo,znalci!Pomagajte ;)
Medove bi trebalo izbjegavati barem prvih godinu dana, ali inače je med jako zdrav. Znam puno roditelja koji daju djeci med (i za imunitet, kašalj...). U krajnjoj liniji, danas postoje medovi čiji je sastav prilagođen određenoj dijagnozi.
http://www.radovanpetrovic.com/ Njih imamo u ljekarni i imam jako dobre povratne reakcije od roditelja.
Tih,
ako te interesira neki određeni čaj ili njegovo svojstvo i namjenu, napiši mi. Ovako mi je popis predugačak... :(
Re: prirodna apoteka i med
Tih,
ako te interesira neki određeni čaj ili njegovo svojstvo i namjenu, napiši mi. Ovako mi je popis predugačak... :([/quote]
Zanima me koji čaj je najbolji za kašalj.Evo npr. pročitala sam da je za kašalj dobar i pripravak od limunova soka sa medom,ili češnjak i med,pa odstoji par sati.Meni to izgleda jako za moju Laru koja ima 17 mj.Mozda je to netko probao?Znači da je isprobano i djelotvorno na malcima.