Južni balkon-zaštita od sunca
Kako ste ovo riješili?
Mi imamo desetak m dugi uski(oko 1m) balkon koji je na južnoj strani, a ja volim otvorene škure. Tenda mi se čini nekako...ma treba neka glomazna za to sve pokrit...i skupa :/
Jel netko ima one bambusove rolo zastore, kolko to izdrži vremenski, koje su dimenzije?
Mislila sam da ću nać neku biljku koja će zgodno tu isplest svoje grane, al nisam još u tome uspjela.dodouše, nisam se ni time sustavno pozabavila. Na 3. smo kat, tako da, ako sadimo, to treba bit u pitaru na našem balkonu.
Dakle, šta će Dalmatinci pitat nego, kako u ladovinu :lol:
Re: Južni balkon-zaštita od sunca
Citiraj:
makita prvotno napisa
Jel netko ima one bambusove rolo zastore, kolko to izdrži vremenski, koje su dimenzije?
ovo kod nas odlično funkcionira. zrak prolazi a svjetlosti i vrućina ne.
zimi ih skidamo pa su nakon pet godina još kao nove. obješene su na kukice ubušene u balkon iznad nas, u ogradi su druge kukice za koje ih zakvačim da ih vjetar ne nosi.
na terasi na moru imamo lozu koja raste iz vrta, em to netko treba šišati i održavati, em su rupe baš tamo gdje se susjeda namjesti da zaviruje...
Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
em su rupe baš tamo gdje se susjeda namjesti da zaviruje...
:lol:
Nego. rolo od bambusa, koje su dimenzije
Citiraj:
makita prvotno napisa
Nego. rolo od bambusa, koje su dimenzije
Bok makita :*
evo drzim Bricov letak u ruci i piše: Super Akcija :) Odlična ponuda, bambus rolo natur več od 19,90 kn. :) Dimenzije max 140x160. Manje 60x160. Ne znam ima li igdje drugdje većih
Citiraj:
makita prvotno napisa
Mi imamo desetak m dugi uski(oko 1m) balkon koji je na južnoj strani
Šta vam je ta prostorija u stanu ostakljena čitavom dužinom balkona?
Citiraj:
paws prvotno napisa
Citiraj:
makita prvotno napisa
Mi imamo desetak m dugi uski(oko 1m) balkon koji je na južnoj strani
Šta vam je ta prostorija u stanu ostakljena čitavom dužinom balkona?
nije, ali svejedno peče sunce...još tome dodaj porpterm, žbuku koja čuva toplinu. taracu na kojoj nema krova....vruće je!