-
moja beta....
Prvo bih zeljela zahvaliti sto ste bile tu uz mene sa svojim pozitivnim mislima.Nazalost beta je negativna :cry: :cry: . ma i nisam toliko tuzna koliko sam ljuta,bijesna na sebe i sve oko sebe.Valjda je to normalno ne znam :?.Znam da nije do mene znam da sam dala sve od sebe da budem sto opustenija ali ne mozes protiv Boga i prirode.Znam i da nije fer tako se ponasati jer ima i onih kojima je puno gore,koji se vec godinama bore a ja tek na pocetku.Znam sve mi je jasno ali mi nije jasno jedino zasto moram sve to prolaziti a doktor kaze:zdrava "mlada" zena. Pa u cemu je problem :?
SVE VAS PUNO :heart:
:cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil:
-
Žao mi je. Pozdrav od još jedne zdrave, i ne više tako mlade, u stvari, kako se uzme, žene u najboljim godinama. Nadam se da će ti biti drugo - pa muško :*. Nemoj se mučit sa zašto - kako... Nema ti tu odgovora, treba bit uporan i čuvat živce i optimizam, koliko se god može :heart:.
-
aj baš mi je žao što je negativna beta-vidjet ćeš da ti vrijeme daje snagu za kasnije-normalno je to što se osjećaš ljuto u početku :love:
-
:cry: žao mi je,ali nažalost odgovora na to nema
samo nada da će se dogoditi slijedeći put,a to ti od srca želim
-
mvrcelj :taps: -krivo mi je jako što nam ne nosiš vesele vijesti.
Ali nemoj se gristi i nemoj se mučiti sa ljutnjom i bjesom.
Glavu gore i sve će doći na svoje mjesto.
Drži se i budi hrabra za dalje :* :heart:
-
iskreno mi je žao :cry:
Samo se dobro isplači, izviči ili otrči pola maratona da izbaciš sav jad i bijes iz sebe i glavu gore! Slijedeći put je nova šansa! :love:
-
mvrcelj, jako mi je zao :taps:
al nije ovo kraj, jos ima vremena, samo treba biti uporan i ne predati se. jednom ce doci i mali :saint:
:love:
-
mvrcelj žao mi je :cry:
nadam se tvom uspjehu već u drugom ciklusu :*
-
Hm... :taps: Idemo dalje.
-
:( žao mi je znam kako ti je ali treba vjerovat u Boga i nadati se da će biti bolje :*
-
Draga žao mi je :( , ispuši se pa kreni dalje u nove pohode!
-
-
i meni je užasno žao i volila bi da je drugačije pa da slavimo. Ali eto nije. Treba biti strpljiv, pokušavati, prihvatiti i živiti s tim i doći će i taj jedan put kad ćemo baš tebi čestitati na visokoj beti. Pusa i drži se !
-
mrvcelj,žao mi je.. :heart:
-
Žao mi je draga ali vjeruj mi veselit ćemo se mi... itekako!!! Samo treba biti strpljiv.
-
Stvarno mi je žao. I ja sam se jednako osjećala kao i ti nakon prethodnog IVF-a. Zapravo još mi uvijek nije jasno zašto nije upalilo. Vjeruj mi da novi postupak rađa i novu nadu, zato budi hrabra jer možda već slijdeći put ćeš biti sretna trudnica.
-
žao mi je :cry:
drži se :heart:
-
:cry: Žao mi je draga :love:
isplaci se skupi snagu za dalje i idemo u nove pobjede :*
-
-
mvrcelj :cry: Zao mi je i potpuno te razumijem, i ja sam u istoj situaciji...
Kad ides opet? Nakon neuspjelog postupka kod mene tuga traje ravno 5 minuta, a onda vec razmisljam o sljedecem postupku i neizmjerno se veselim i nadam :saint:!
~~~~~~~~~~~~ za sljedeci ciklus!
-
Žao mi je što ovaj put nije uspjelo. I tuga, bijes i nemoć su sasvim normalni osjećaji, mislim da smo ih svi mi proživjeli. Ali glavu gore, možda već idući mjesec jedna bebica čeka na tebe. :love:
-
Što reći osim, stvarno mi je žao :cry: , no ne gubi nadu.
Potpisujem Enyu, koliko sam god bila tužna zbog neuspjeha uvijek je tu i činjenica da je ovo početak novog ciklusa i nove šanse da ću ovaj put uspjeti. :love: .
-
-
bas sam se ponadala da cu citat sretnu vijest :(
ne gubi nadu mozda te tvoj :saint: ceka bas sljedeci put :*
-
mrvcelj zao mi je ,al glavu gore nadaj se u uspjeh sljedeci put.
znamo kakav je to osjecaj,samo glavu gore i planiraj ponovo
-
:( Žao mi je,ali skupi snagu i kreni dalje.
-
-
-
Žao mi je. Znam taj osjećaj....... kada nakon prvih pokušaja, pa razočaranja jer ipak postoji problem......... nakon svih pretraga, suza, vremena konačno kreneš s vjerom da ćeš dobiti pomoć, nadajući se da više neće biti tako teško, da je upravo to dovoljno da osjetimo novi život....... ponovno se razočaraš...... jer opet ne ide tako .....
no doći će red na svaku od nas, samo trebamo biti strpljive..... ponovno
..... zato, kako ti kažu cure, glavu gore, misli odmah kako dalje,skupi snagu i puno vjere i sve će postati tako ...lako!
-
Iskreno mi je žao, za svaku curu se od srca nadam da je uspjela, ali eto ne da nam se :( :love2:
-
Draga Mvrcelj, uistinu mi je jaako žao i ja sam se zajedno s tobom nadala...
Ali ima nas ovdje puno koje smo doživile to gorko iskustvo dosta puta, samo neka ovaj dan prođe. Sutra je novi dan i viruj mi proradi u čoviku onaj neki dišpet i u to ime ćeš jedva dočekati novi postupak.
Jednom se STVARNO mora dogoditi PLUS, uz tebe sam :love:
-
mvrcelj. žao mi je.. ali kao što cure kažu ne zamaraj se pitanjima..
nakon kiše dolazi sunce, vjeruj mi (znam iz iskustva)
samo se :love:
-
žao mi je...............................ali idemo dalje! :heart:
-
Žao mi je draga :cry: :heart:
-
:love2: :no:
Drugi put ce biti bolje............
-
:taps: Evo samo zagrljaj, sutra je novi dan, što bi rekla Scarlet
-
cure moje drage da vam ne zahvaljujem pojedinacno; svima vam hvala od srca na lipim ricima podrske.puno mi znacite znate to i same :love:
zeljela bih svima koje cekaju betu da bude veeeelika. petrili a tebi da sutra bude uspjesan dan.
pepita :*
nadda :*
sekica :*
garfy :*
myra :*
sekica :*
regina78 :*
sandrina :*
i naravno svima ostalima koje su u bilo kojem postupku puno srece :heart:
-
Mvrcelj želim ti da se danas osjećaš mnogo bolje i da dobiješ snage i entuzijazma za dalje. :heart: :heart:
-
Žao mi je :(
Preboli, skupi snage i ponovno u borbu. :heart:
-
:cry: žao mi je. Glavu gore i naprijed u nove pobjede, dočekat ćeš i ti svog :saint: :*