"Dobro jutro Hrvatska" Sad ti znaj!
Drage Rode,
jutros gledam prilog o novorođenim bebama u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu na "Dobro jutro Hrvatska"i sva se ježim i nježim gledajući predivne bebe i osoblje puno ljubavi i brige, kad u kadar ulijeće žena s (kršitelj koda)ovom flašicom nabijenom u bebina usta. Mislim se ja, moja Melrose, zaludu ti edukacija i čitanje i raspitivanje kad će ti lijepo u Petrovoj dijete šopati bocom i to stalno.
E, sad mene zanima je li ta boca baš onda tako grozna da pokvari tu prirodnu ravnotežu na kojoj mame mukotrpno rade prvih dana ili tjedana ili su te sestre u bolnici u pravu. Da poludiš! :evil:
predivno dojenje tek s drugim djetetom
Pri prvom porpud ništa nije jasno, nitko te ne uputui u tehniku dojenja, a bebač naravno dobija bočicu.
Ali, mama zato u durgoj trudnoći pregledava sve moguće siteove i nisam dozvolila da mi moju curicu hrane na bočicu. Jednostavno sam rekla da ću je čekati po noći i da mi je dovedu. Prvu noć su mi je donijeli zadnji put oko 1 sat i ona se dobro najela kod mene da bi joj zatim sestre kad je nakon par minuta počela plakati dale još i bocu. Moja je curica nakon toga plakala kao luda dokse nije našla jedna normalna sestra koje je uvdijela da se moja Cvita PREJELA! Pa su joj morali stavljati sondicu da bi izbacila višak. nakon toga joj više nisu davali bočicu. Cvita danas ima devet mjeseci i ne može živjeti bez moje dojke. A ja još uvijek nosim neku tihu tugu u duši što nisam uspjela isto postići i s Mislavom. Naravno da se sve to događalo u ovom prastarrom Splitskom rodilištu. Cure, imate pravo na svaki zahtjev tamo jer ste majka i moraju ga poštovati.