dakle admin!! moja "nevolja" je: preveć vremena na forumu!! :mrgreen: jel moguće, ikako, da samovoljno "zaradim" ban?? da ga dobijem na lijepe plave oči?? :P heeeeeeeeeelp!! ima li igdje kakva klinika za odvikavanje od Rode :lol: ???
Printable View
dakle admin!! moja "nevolja" je: preveć vremena na forumu!! :mrgreen: jel moguće, ikako, da samovoljno "zaradim" ban?? da ga dobijem na lijepe plave oči?? :P heeeeeeeeeelp!! ima li igdje kakva klinika za odvikavanje od Rode :lol: ???
1. otvoris word
2. upises random neka slova i simbole, kao ovo: lha847 bo8w4 z
3. kopiras to
4. zatvoris word
5. otvoris profil
6. upises trenutacni pass
7. pod polje za novi kopiras ovo, dvaput
8. sejvas
9. odlogiras se
10. i ne mozes se vise ulogirat
Voila! 10 lakih koraka. :P
uf!! al to bi bilo for EVER?? :mrgreen: a možda bi i žicala admina da mi da pass...
Mozes kasnije traziti lozinku (ako rade mejlovi) ili zicat adminicu da ti promijeni pass u nesto drugo preko mejla... al bolje ista nego nista. :mrgreen:Citiraj:
zmaj prvotno napisa
neš ti rješenja :mrgreen:
i onda klikneš zaboravih zaporku
i stiže na mail nova
E da.Moja pametna supruga je napravila nešto slično i sad čekamo administratoricu da je spasi...
anchi 76 imaš pp
:lol:Citiraj:
vepar prvotno napisa
samo da kazem da je i Anchie-in inbox prepun poruka kao i vas, samo sto ih ona ima puuuuuuuuuno vise.
tako da ako vam se ne javi odmah, znajte da se probija kroz tisuce poruka. ;)
Toliko me zapostavljala žena zbog Rode...a ja joj svejedno pomažem ...da me opet počne ignorirati.... :lol:
bajdvej moja darling je ronin
O ronin, pa što učini.. tako jedna razumna i pametna žena, daj nam otračaj šta je napravila 8)
Neću cinkat ženu šta vam je. :saint: :saint: :saint:
(prtljala je s mailom u profilu tukica...mijenjala ga...vraćala....ošla baba s kolačima :mrgreen: )
Pa ništa, pozdravi ju dok nam se ne vrati
OT, baš ti je zgodan ovaj vepar u avataru :)
Licentia poetica.
Moci ce se sama pustiti na forum kad dobije mail za aktivaciju nove email adrese. Buduci da su mejlovi proradili... mozda dode! :D
ajoj pa kako cemo mi sad bez njeCitiraj:
vepar prvotno napisa
i kaj si se ti vratio doma da joj pomazes (taman se zalila da te nema) - ma bas si srce :heart:
Hvala anchie puno puno!!!! :heart:
:oops:
pu evo mene nazad! ;)
ja čekam :cekam: :mrgreen:
ne zezam!! juče sam obrisala s maila troznamenkasti broj poruka zaostalih s rode...danas četveroznamenkast.... :shock:
MOLIM BANA NA MIN 1MJ
a zakaj ne pitaš bubimirka za savjet? on je šampion po tom pitanju :mrgreen:
nemorash ga ni pitati samo odi na produzeno dojenje i potpisi njegove postove :lol:
pa iskljuci si tu opciju, ne treba te valjda i mejl podsjecat na forum :mrgreen: (ja mislim da bih ja poludila da imam jos i to :) )Citiraj:
zmaj prvotno napisa
ovo mi je treći dan da brišem zaostatke....opet jedan lipi troznamenkasti broj :mrgreen:
kaj admin??!, nije li to dovoljno dobro za ban?? :P
nisi jedina.... ja svaki dan obrišem 400tinjak postova :lol:Citiraj:
zmaj prvotno napisa
a da u profilu uključiš opcinu NE šalji obavijesti na mail??
opcinu= opciju
ako ukljuci tu opciju, to znaci da joj nece slati obavijesti o pp-ovim na mail od danas, ali za sve one pp-ove koje je primila u proteklih mjeseci, jos uvijek ce dobiti (zaostalu) obavijest na e-mail adresu.Citiraj:
tinkie winkie prvotno napisa
kak me svi zaobilaze :(
ne zaobilazimo te.Citiraj:
zmaj prvotno napisa
ako zaista zelis da te iskljucimo sa foruma, javi se sa zahtjevom Anchie76 na pp.
ali ne zaboravi da ćeš i dalje moći čitati kao gost: nećeš biti ulogirana, niti moći pisati, ali ćeš opet stalno vršljati.Citiraj:
momze prvotno napisa
Moja taktika je da kad noću sjednem crtati, izvučem telefonski kabel iz zida: nema telefona, nema interneta... mir Božji.
Ja to zovem samodisciplinom :lol:
hvala žemske!! uf već mi je lakše :P
iskreno, pa izgleda da sam ja tu nabacala najviše postova :mrgreen:
sve me hvata mrak, čovječe :sick:
samodisciplina?? kaj je to :? :lol:
ok, bum se obratila anchie, valjda će mi se smilovat i dat mi "zabranu" na neko duuuže vrijeme 8)
ajme, luda si k'o puška! :lol:
ti si već spremna za komunu :mrgreen:
pa, da :oops: ...komuna "duboko plavo more" :)
ja vama cure ozbiljno, a vi :mrgreen:
pogleć koliko postova imam, a kad sam se prijavila!!
i odoš na more svaki trenutak (al, ovisnost me može i tamo pratiti :/ , pa sad...)
tak kad me ne vidite....znate!!! đe sam!! 8)
7-8 postova dnevno i nije tako puno :P
reče onaj tko ima 0,87 dnevno :mrgreen:Citiraj:
plavaa prvotno napisa