-
koja poza??
dakle, pomoc:
kako sam imala carski, naucih dojiti samo u lezecem polozaju, i to je ok, ali citam po forumu da se treba bebac staviti tako da bradica masira ciku pa me malo pocelo biti strah da sta ako ne prazni dobro i sl (makar bih rekla da je sve ok, nemam nikakvih problema). ali eto pitam se mozda bih trebala ipak mjenjati nacin dojenja a ne znam kako. sta god pokusam nekako je nespretni i marko ne uspjeva dobro uloviti, ispada mu iz usta isl. ima tri mjeseca i glavicu ne drzi bas sigurno. e sad, dal da mjenjam i kako ili da se ne brinem???
-
Fran još uvijek doji i to od prvog dana do danas ležeći.Jako rijetko dojimo sjedeći, npr. kad smo u gostima gdje ne možemo leći. I vidiš da je uspješno. Samo se ti pridržavaj pravila kod pražnjenja pojedine strane pri sisanju i sve će biti ok. Mislim da ti to što dojite u ležećem položaju ne može utjecati na produkciju mlijeka. Govorim iz svog iskustva. :love:
-
Lu, ako ste si nasli polozaj koji vam funkcionira, ne trebas se brinuti o mijenjanju polozaja.
"Masiranje" dojke u odredenom polozaju je jedino potrebno kada dode do zastoja mlijeka - onda je nekad potrebno orijentirati bebinu glavicu (i tijelo skup s njom :lol:) tako da je brada na onoj strani gdje je kvrga. Ali ako nemas zastoja, onda nema brige. Dojite onako kako vam najvise pase :)
Kako beba napreduje? Koliko ima mokrih i ukakanih pelena dnevno?
-
napreduje super, ima tri mjeseca dobio je 4kg. nego citam tu svakakve situacije pa me malo ulovi strah.
-
-
Kad potiskuješ, slično kao kod izdajanja, dojku dok dijete doji. Ne znam baš najbolje objasniti ali mislim da ima na portalu.
-
aha kuzim, mislim da to i radim. kao masaza da izadje gusce mlijeko.
-
-
Je li inače potrebno masirati dojku dok beba doji?
-
nije potrebno ako nemas problema sa dojenjem i bebica dobija dovoljno na kilazi ;) .
-