Pustite sada marame...vratimo se mi na carinu (koju mi neće naplatiti-think pink!)... 8)
Koliko ste platile tu carinu za 1ME start paket?
Ajde, požalite se(i pripremite me)....
Printable View
Pustite sada marame...vratimo se mi na carinu (koju mi neće naplatiti-think pink!)... 8)
Koliko ste platile tu carinu za 1ME start paket?
Ajde, požalite se(i pripremite me)....
Ja ga očekujem,sutra,nadam se,pa ako ti do tad nitko ne odgovori.... :coffee: :cekam:Citiraj:
bimba iaia prvotno napisa
:shock:
Ma možda neće baš mene... 8)
To ti naplate u pošti prilikom preuzimanja paketa?
(primaju u pošti kartice? :mrgreen: )
Mimoza kad si naručila?
Prošli tjedan.I nadam se da me neče cariniti jer mi je to puuuno.
85 kuna :shock:
ne znam dal primaju kartice,al obično blizu pošte imaš i bankomate :mrgreen:
Uh, a ja baš čekam dvije AIO ME. I nikak da stignu... Sve me frka da su na carinjenju :cry:
I ja sam naručila prošli tjedan(mislim 5.)...pa sad ne znam više da li radosno ili sa strepnjom očekujem...
(iz novčanika i paukovi odselili :roll: )
Ne brinite...neće nas carinit!Treba tako razmišljati!
(a već si vidim kako skupili se carinici pa licitiraju:kolko da naplatimo za ME intro-ko kaže više? Lijepe su AIO-kolko da naplatimo za njih?Početna carina... ;) )
[quote="bimba iaia"]
(iz novčanika i paukovi odselili :roll: )
:lol: :lol: :lol:
Reći ču svekrvi kad bude išla u crkvu neka se pomoli dragom Bogeku da nas ne ocarine. :saint:
Uh, i ja ko i enela razmisljam, nikako da stignu...da nisu na carinjenju... :( a prosla dva mi se puta s njima to nije dogodilo...sad ne znam vise sta da mislim. E to je uvijek problem s narucivanjem izvana uvijek strepis za tu carinu. Stigla mi je prosli tjedan jedna i danas 5 pelena bez ikakve carine, a cudno mi je za ME jer oni inace stignu u roku odmah. A vidi koliko love zaradjuju ovi na narudzbama iz Kroesn... ;) Bome ako me opali po novcaniku ovo bi mi bilo zadnji put da od njih...bad luck.
Ma da, to i mene muči, od njih mi je uvijek stiglo za 6-7 dana (i u predbožićno vrijeme)...
možda su ljudi na godišnjem. ne brinite cure, nek vas zapravo tješi to da vam objema kasne paketi.
nije valjda da su baš sad (pretpostavljam da niste u istom gradu) na dva različita mjesta odlučili cariniti baš ME.
Jedna je na jugu, a druga na sjeveru ;)Citiraj:
vimmerby prvotno napisa
I ja si nekaj mislim da su i oni imali Tijelovo :)
:cekam: :coffee: :raspa: to ćemo sad radit i vrebati poštara pa ako ništa ne donese :evil:
DOŠAO JE ME PAKET.BEZ CARINE!!!!!!
:D :
JOJ KAKO SAM SRETNA! MOJE PRVE STRANJSKE PELENE I TAKO SU FFIINNEE!!!!!!!!!
frida izbrisala višak smajlića
:heart: mi nije kucalo dok sam otvarala post...
:D za mimozine nacarinjene pelene
(možda sam i ja trebala poslati sveki u crkvu :saint: )
Što ti je vrijedan poštar...moj prođe u 3 kad ide doma i ne nosi pakete!
Zašto ja plaćam uopće poštarinu?!
:D
Jos samo da i moje stignu...i onda :dancingfever:
Moj ti je mladi i zgodni. :mrgreen:Citiraj:
I onda kad vidi mene oskudno odjevenu na balkonu....... :mrgreen:
A trbuh mu valjda ne smeta..... :lol:
Šta ti je omladina danas,ha!?!
:lol: Ajo...a moj nije ni mlad ni zgodan...a niti mi ne dođe na vrata...ni na portun...nego pusti kod sveki...
(doduše nemamo ni sandučić još postavljen ;) )
Imeni, meni! 2 AIO!Citiraj:
mimoza prvotno napisa
Dolisa, držim fige.
Do danas su sve moje pošiljke stizale bez carine ali eto valjda došao red da i ja upoznam tete na carini :evil:
Uglavnom, stigla mi obavijest o dospiljeću pošiljke žuta, zaokruženo carinski paket ači tamo gdje piše iznos za platiti prekriženo.Što im sad to znači :?
Molim one koje su nažalost imale iskustva s carinom da mi kažu jel inače ne piše iznos koji treba platiti na obavijesti ili me čeka posebno iznenađanje. Vrijednost paketića je oko 50 USD.
:? Obično piše koliko trebaš platiti. :/
Kod mene pisalo. Možda je paket ipak oslobođen carine...Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
To sam i ja pomislila. Ne mogu dočekati pauzu da odem na poštu. :roll:Citiraj:
slava prvotno napisa
Prijavljujem dvije posiljke bez carine :D
Uh, lakse se dise...iako imam jos nekoliko na putu ali ih ne ocekujem do iduceg tjedna.
Dakle, stigla mi dva paketica od ME, jucer (popodne :shock: postar je legenda stvarno nigdje mu se ne zuri) i danas. Nisam htjela sinoc nista govoriti da se ne dzinksnem, ali mora biti da su djelovale enelinefige :love:
Jedino sto sam s jednim paketicem pogrijesila broj i sad cu imati opet jednu rasprodaju...mislila sam da mi se DT izduzio pa bi mu manja velicina bila bolja, krivo. Nista, cekam burzu (sto i nije tako lose jer mi se prosli put svidjelo igrati se trgovine)
Ajde držite i meni fige...i da već jednom stigne :cekam: (dok nismo prerasli...da ne bi i mi na burzu ;) )
Pa šta fali burzi, ako omale, uvijek ima tko kupit :D
A vi si naručite još šarenije.. :lol:
:D :D :D :*Citiraj:
Dolisa prvotno napisa
I ovaj put sam se provukla bez carine :D
Cure sretno!
I nama danas stigle dvije BumGeniusice bez carine :D
Yeaah! :D I mi! I mi!
frida obrisala višak smajlića
Malo off topic....ali da li netko zna za koliko u prosjeku stizu ME coveri ?
:D napokonCitiraj:
Ja naručila 5.,stiglo danas (računaj da je bila i fešta i da nisam u Zgb 8) ).
ps:neće bit za burzu jer su OS :mrgreen:
Bimba, to si smib naručila?
Bimba, :D :D
Vidis ti kakva je to strepnja od carine... :x
Pa šta i za smib naplaćuju carinu?Citiraj:
Layla prvotno napisa
Ne,draga,one rampe na tunel Učki su za tunelarinu,ne kao granični prijelaz :mrgreen:
Naručila sam ME INTRODUCTORY OFFER(Kanada).
( :D al mi je cover sa afričkim životinjama-savana-a ne ovaj bijeli)
:D i moj je takav!Citiraj:
A kako je pelena lijepa i mekana!
Cure, ja savršeno razumijem vaše veselje kada nove pelenice stignu, pogotovo ako Ministarstvo financija ne opali po njima ali veselje i radost možete izraziti i jednim smajlićem ;)!
Molim Vas imajte razumjevanja i koristite smajlić, eventualno dva po postu. Hvala!
Ah, i smajliće nam srezali! Nekad bili tri :lol:Citiraj:
Frida prvotno napisa
Pozdrav cure
Upravo sam sada vidjela vasu prepisku na proslom dijelu ovog topica :/
Sasvim je u redu to sto se vi veselite i strepite nad carinom, ti dijelovi nam nisu problematicni. No par stvari nam je problematicno.
Cinjenica je da carina postoji (malo mi je cudno i gledati vas kak ocekujete da je nema :mrgreen: ), i bilo bi nam svima lakse da se isto primjenjuje za sve (onda ni ovaj topic ne bi ni postojao :lol: ). Razumijem potrebu da ovdje izmjenjujete iskustva o carinama (jer varira od slucaja do slucaja).
No... vidjela sam da je bilo ideja kako "zaobici" carinu, e TO nam NIJE prihvatljivo. Razgovori o nacinima kako prevariti sistem nam NISU prihvatljivi, i ukoliko budete isle u tom smjeru, topici ce biti uklonjeni.
Ok? :)