Barbie torta = kolač trostruki užitak
Evo foto dokumentacije moje prve Barbie torte.
Korišteni recept je od kolača Trostruki užitak i to po verziji gdje se krema radi sa 7 dcl mlijeka pa je samim time i čvršća.
Vjerujem da ne moram naglašavati kako od torte nije ništa ostalo, osim barbike 8)
http://public.fotki.com/Drijenka/torte/torta.html
Ako netko zna kakav trik za prebacivanje takve teške torte na drugi pladanj, molim da ga podijela samnom. Ponestalo mi je šlaga pa nisam mogla ukrasiti rub torte (haljine) i sakriti tamni kalup, a torta je bila preteška za prebacivanje na ljepši tanjur - nisam htjela isprobavati ...
Re: Barbie torta = kolač trostruki užitak
Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
Ako netko zna kakav trik za prebacivanje takve teške torte na drugi pladanj, molim da ga podijela samnom. Ponestalo mi je šlaga pa nisam mogla ukrasiti rub torte (haljine) i sakriti tamni kalup, a torta je bila preteška za prebacivanje na ljepši tanjur - nisam htjela isprobavati ...
I ja sam se zeznula kad sam radila tu tortu što je nisam odmah složila na odgovarajuću tacnu pa si poslije više nisam mogla pomoći pogotovo jer je moja bila od piškota.
Ja svaki put kad radim torte za klince uspijem nešto zbrljaviti pa je tako bilo i s barbi tortom za Elenin rođendan. Prvo sam tortu napravila u prevelikoj zdjeli i još sam ostavila rupu u sredini za barbiku. Kad sam stavila Barbi u tortu ispalo je da ima predugačke noge pa joj je guza ostala vani. Da to popravim otkinula sam joj noge (Elena se na to rasplakala) i ubacila je unutra onako beznogu. Naravno tada je Barbi upala u tortu do pazuha (jer je u torti bila rupa). Digla sam joj ruke da joj šlagom napravim gornji dio haljine i tada je naišao MM i rekao: Mislim da ti se Barbi utaplja u bazenu! :lol:
I sad kad se toga sjetim, krepavam od smijeha. Drugi put bi mi je ti mogla napraviti, tvoja je ko iz slastičarne.
Re: Barbie torta = kolač trostruki užitak
Citiraj:
brigita2 prvotno napisa
Kad sam stavila Barbi u tortu ispalo je da ima predugačke noge pa joj je guza ostala vani. Da to popravim otkinula sam joj noge (Elena se na to rasplakala) i ubacila je unutra onako beznogu. Naravno tada je Barbi upala u tortu do pazuha (jer je u torti bila rupa). Digla sam joj ruke da joj šlagom napravim gornji dio haljine i tada je naišao MM i rekao: Mislim da ti se Barbi utaplja u bazenu! :lol:
I sad kad se toga sjetim, krepavam od smijeha. Drugi put bi mi je ti mogla napraviti, tvoja je ko iz slastičarne.
:lol: