-
Kako se rodio Bruno
Sve je počelo prije skoro 8 godina kad smo se ja i mm vjenčali. Nismo ni pomislili da je prava umjetnost napraviti dijete. Ispočetka se nismo previše zabrinjavali, ali kako je vrijeme odmicalo, bili smo sve zabrinutiji. Krenuli smo sa obilascima liječnika, obavili brdo pretraga, a dijagnoza je bila sve u redu. Opet smo se prepustili majci prirodi, ali od bebača ništa. Onda je kod mene dijagnosticiran cin III, pa napravljena konizacija, a nedugo zatim DUGO ŽELJENI PLUSIĆ SE UKAZAO! I ja i muž smo bili pomalo u šoku od najsretnije vijesti na svijetu. Trudnoća je više-manje prolazila uredno, uz neke sitne problemčiće, pa serklaž i sa navršenih 36 tjedana Bruni je izgleda postalo pretijesno u maminom trbuhu. Trudovi su me počeli hvatati oko 1 sat u noći, ali još uvijek su bili nepravilni. Odlučila sam izgurati koliko god mogu kod kuće iako sam imala serklaž. Cijelu noć nisam oka sklopila izuzev u pauzama između trudova, a to bi bilo nekih 10-15 minuta spavanja, pa buđenje i tako do 6 ujutro, kad sam se otišla otuširati, mužu i sebi skuhala kavu i u 7 se uputili u rodilište! Doktorica me pregledala, rekla da je šav popustio, skinula ga i utvrdila da sam otvorena 5 cm i spremna za rađaonu. Kod nas u bolnici nije moglo proći bez klistira, ali preživjela sam...nakon pola sata bila sam spremna za ulazak u rađaonu. Bilo je 10.15...prikopčali su me na drip, jer moji trudovi nisu bili dovoljno jaki za porod i onda je sve krenulo. Imala sam 10-15 jakih trudova, a potom sam osjetila da je beba krenula. Pozvala sam babicu, koja je u tom trenutku počela pripremati sve za bebu...vidjela sam i sama da je to tu! Stigao je i doktor i još jedna prekrasna doktorica (ne znam joj ime, ali je vrijedna svake riječi pohvale) koja mi je dala neopisivo samopouzdanje. Upozorili su me da sada trebam početi tiskati i u slijedećih 4-5 trudova i uz mali rez, 09.06.2007. u 11.50 rodio se naš prekrasni sinčić Bruno. Odmah je zaplakao, bio je težak 3260 g i dugačak 51 cm. Ne mogu vam opisati taj prekrasan osjećaj kad na svijet donesete jedan novi život, život svoga djeteta: Sva bol, sva strepnja tijekom trudnoće, sva ona silna iščekivanja dugih, dugih godina, nisu mjerljiva sa srećom koja nas je preplavila rođenjem našeg sina. Dugo sam se borila s neplodnošću neobjašnjivog uzroka i iz svog vlastitog iskustva, svima koji još nisu iskušali osjećaj majčinstva, želim da im se ta želja ostvari od sveg srca.
-
Draga, draga Diva... :heart:
-
-
hvala ti diva7 na ovoj prekrasnoj priči :love:
-
-
Diva, samo kratko :love2:! Uživajte u maloj i sretnoj obitelji!
-
Cestitam :heart: ...i :love: na toplim riječima.
-
-
:love2: Diva prekrasna priča! Suze su mi došle na oči! :heart:
-
draga diva, čestitam ti i ovdje! Onih 8 godina dobilo je najljepši mogući epilog! Uživajte u sinčiću!
-
Diva, hvala na krasnoj prici! :heart: :*
-
-
Prekrasna priča :love: :heart:
-
-
-
Prekrasno... (i brzo :shock: )
-
-
Prekrasna priča i porod!!! :heart:
-
-
-
-
-
Lijepa priča. :love:
Bravo diva i Bruno! :heart:
-
-
prekrasan epilog priče duge 8 godina!
još jednom čestitam sretnoj obitelji i ponosnim roditeljima!
Diva, :love:
-
Prekrasna prica :love: :heart:
-
-
-
vredelo ga je cekati
cestitam :heart:
-
hvala vam svima na čestitkama! :love:
-
-
KAKO SE RODIO BRUNO
-
Super :love: cestitam :heart:
-
Diva divna priča :* :zaljubljen:
-
KAKO SE RODIO BRUNO
-
-
Čini se da je 8. godina braka po tome nekakva prekretnica, jer i ja sam u braku 8 godina i tek sada sam ostala u drugom stanju. Nadam se da će moja trudnoća završiti kao tvoja. Hvala ti na predivnoj priči.
-