-
SPLITSKA ČAKULA
Evo nama novog topica, spličanke moje i ako zaluta koji spličanin :lol: ovo nam je mjesto za sve naše čakulice...eto kako je naša kavica urodila plodom od :heart: pozdravljam
petrili~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trudnica nadda~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trudnica Garfy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mvrcelj~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trudnica Myra2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sildad-sada silky (jesam li dobro zapamtila)~~~~~~~~~~~~~~~
Regina78~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Naravno ovo nije topic samo za spličanke :D nego za sve cure željne malo čakula o svemu i svačemu
i zato~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve!!! :love:
-
Uh, dobro je :mrgreen: Ja se vweć uplašila da nisam dobrodošla :P
:* :*
-
MAJOLINA da to više nikada nisi pomislila, ti si moja draga MAJOLINA, ma ne ispalo je malo glupo, ali zbilja sam imala najbolju namjeru, cure s kave se dopisuju u onaj topic "tko je za kavu u subotu u splitu" pa sam eto mislila otvoriti novi.
MAJOLINA :* :heart: :love:
-
pepita, pa vidiš da sam se šalila :mrgreen: Ponašaš se kao prava T, bacaš se na prvu :lol:
Al, dobro, znam - pripremaš se i na ovaj način :mrgreen: :*
-
obzirom da sam ja nocna ptica ja uvijek svrljam ovuda kad svi spavaju ;)
malo se osijecam usamljeno jer nemam sa kime popit kavu ili sokic ka sta vi to radite ranom zorom dok ja hrcem.no nema veze mora neko biti neradnik ;) .zapravo mogle bi vi meni neki sokic napravit dok se ja ne probudim a ja cu vama sve pripremit za jutarnju kavu tako da se samo ustanete i skuvate :lol: :lol: :lol:
:* svima
-
Evo cure pošto sam uranila da skuham jednu :coffee: i da vam malo :sing: ,nemojte bježati :lol: .
I da pošaljem svim curama puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
Ovo vam je super stvar...ja sam tuzlanka, ali bih rado da se druzim ovdje s vama i dijelim i dobre i lose stvari.... :love: Najgore je cekanje, a mi uvijek nesto cekamo, tako da sam mirnija kad komuniciram ovdje s vama :heart:
-
Naddo, tvoja mi je kavica ludilo. Znate šta, odoh ja malo do Mercatora bacit đirić, lagani, lagani, a vama evo jedna veeeelika :*
-
dobro jutro :sing: dobro jutro :sing: curice moje
petrili, vec u shoping? :lol:
naddo, bravo za optimizam, to je ono sto obozavam kod tebe i ostalih cura s kavice. sve ce biti odlicno.
silky ~~~~~~~~~~~~ da se stvori bar jedna JS, mozda jos ima vremena. sve ovisi koliki su ti cilkusi.
mvrcelj, nocna ptico, s obzirom da si nocas tulumarila na forumu, sad vjerojatno spavas, saljem ti puno ~~~~~~~~~~~~ :heart:
pepita vesela, puno ~~~~~~~~~~~~ za malog purgercica ili purgericu
myra, vjerujem da si zabrinuta za svoje bebice, al svakom se dogodi da losije spava, samo se opusti. ~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK
regina, puno, puno ~~~~~~~~~~~~ zalim ti za :saint:
garfi, cuvaj sebe i male bebice ~~~~~~~~~~~~ s abude sve super
-
Sekice kako ti? Što ima u ZG?
-
sad vise neznam di da pisem :lol:
posto se za divno cudo javljam iz ureda (moje rijetke prilike) slijedi jedna skupna kratka vibrica...
svim curama ma gdje god bile (mislim na topic) :lol: puno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da nam se svima ostvare svi snovi :love:
-
myra, u zg je neizdrzivo vruce i sparno, ubit ce nas ovaj pritisak. klime nas spasavaju. vjerujem da je i kod vas vruce al je drugaciji zrak (iliti aria :lol: )
obozavam mediteransku klimu i najradje bi doselila kod vas al neda posao.
al doci cemo mi uskoro na godisnji, a i vikendi su spas od zg. nije da ja ne volim zg, to je moj rodni grad al st je lezerniji za zivot.
meni M jos nije dosla, sada je 31.dc, nadam se da ce uskoro jer bi voljela sto prije u novi ciklus.
puno vas sve :* i :love:
cuvajte se i jedva cekam iducu kavicu da se nauzivam vaseg optimizma.
-
Znam ja kako u Zg zna biti vruće. Kod nas uvijek nešto pušika pa je lakše!
Doći će skoro M pa idemo u nove pobjede.
Velika pusa i zagrljaj!
-
Sekice za M da dođe,a kad bolje razmislim možda bolje da ne dođe jedno godinu dana što bi moglo nešto značiti :mrgreen: :D :D :D
-
Evo i mene s kasnom kavicom :coffee:
Ovo je ona poslijepodnevna.
E, dobila sam danas M što znači da mi je 1 DC i da idem u ZG 29.06. :D
Lijepo sam se pripremila, lijepo sam se smirila i radujem se, radujem, najviše tome što je počelo nešto konkretno, kao što svi znate ovo je moj prvi IVF!!! :heart:
lanaaa (jesam dobar broj slova A napisala :lol: ) dobro nam došla na našu kavicu, guštaj s nama i zezaj se :heart: i da što prije odeš u forum gdje su trudnice :love:
-
Pepita super za M i za 29.06. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da ti sve prođe super i da se vratiš sa purgerčićem
-
Pepita draga želim ti puno, puno sreće i da nas što prije iznenadiš veselim vijestima.
-
jel misliš na vijesti jesam li ostala živa poslije punkcije? :lol:
a ne te, dobro dobro :lol: da bude T jel da? :lol:
-
Naravno, da bude trudnoća i bit će, a punkciju ćeš preživjeti i onda ćeš ti nekom drugom na forumu pisati kako uopće nije bilo strašno.
-
Drage moje, samo da vas pozdravim i pridružim se ćakuli.
A da iduću kavu organiziramo na plaži?
-
Ovome ipak ZG kave ne mogu parirat :-)! Have fun, girls!
-
može, može bravo super ideja Garfy!!!
-
Pepita hvala na dobrodoslici, a i ja tebi zelim uspjesan postupak i brzi prelazak na post trudnica. I ja sam danas dobila odgovor iz MB da posaljem sve nalaze sa proslog ivf...MM se polako oporavlja od operacije a ja se psihicki pripremam za sve sto slijedi. Do tada cu s vama piti kafu i slati vam svima podrsku i velike :*
-
Evo jedna kasna :coffee:
Naravno da si nam dobrodošla!!! :love:
-
Lanaaa, dobro nam došla :*
Pepita moja, želim tiiiii, prvo pa BINGO :*
Naddo, HVALA :*
Garfy, tvoja ideja je fenomenalna i usput jedno pitanjce baš za tebe:
-dakle, 7. dan iza ET-a ću dobiti još jednu inekciju Choragona, koliko iza toga trebam čekati da bi kontrolirala betu? Ajde pliz odgovori :love:
-
petrili moja Garfy ti sada mazi bebice pa se ne može javiti, sačekaj malo da ih ona izmazi. :love2: :klap:
-
petrili, mila moja, ja ti ne znam odgovor na to tvoje pitanje, al sigurno će se javiti neko ko zna. ja kontinentalka volim pričat s vama morskim curama i gotovo. Prvo sad provirim na ovaj topic, ap onda škicnem i ostale. :oops:
Vidim, danas ste se kuvale ko i ja - ja išla na kavu sa gejshom u nevjerovatnih 14h :shock: :mrgreen: Ne znam ko je veća luda od nas dvije :lol: Al, vrijedilo je upoznati je ;)
Šta ste mi radile??? Vidim da je nadda danas puno smirenija :P
Tuzlanki, zemljakinji mojoj :*
-
Bebice su uvik na PRVOM mistu :love:
-
Majolinić moj dragi, evo ti jedan morski :* i :love:
-
morske vučice :lol: MAJOLINA draga dobra ti je ta, samo ti nama svrati i ostani tu, drago je nama svima :heart:
-
majolina ne mogu virovat da si tek sad upoznala gejsu, citajuci vas po topicima ostavile ste mi dojam da se znate od uvik ;)
lanaaa dobrodosla :bye:
pepita super sta je M dosla i sta ces ranije od planiranog na IVF jer ces naravno onda i ranije nas razveselit sa sretnim vijestima :love:
petrili ti si prva na listi objave sretne vijesti zato puno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
-
Ja moram cure priznati da sam ja već presretna, dvije godine sam avetovala u ginića i nakon dvije godine krećem u postupak, napokon nešto, napokon se imam čemu nadati!!!
Morate vibrirati za moje jajne stanice a ne za trudnoću, ako dođe do transfera vibrirat ćemo za trudnoću.
Pijem klomifen, jednom me uništio do temelja pa se nadam da neće ponovno.
-
kava na plazi, moze :D
na bacvicama, u zbircu, al ak moze u subotu :( , onu drugu.
e bas bi mi to bilo super
-
onda evo ih za jajne stanice, da budu lijepe i velike :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
koliko god volila bace jer mi to rodni kvart u sub ce tamo bit hrpa ljudi pa neznam koliko ce bas bit cisto za kupanje... al svakako super ideja za kupanje :)
-
a ja neću biti tu :cry: ja sam u ZG :cry:
popijte jednu kavicu i za mene :love:
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pepitine JS :D
-
Bravo MAJOLINA :D :D :D :D
-
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
za predivne JS :heart: