Iz Sanje nas zovu na snimanje emisije koja ce u cijelosti biti posvecena dojenju. Ici ce netko i u ime udruge, ali trazimo i mame s njihovim pricama i s bebacima - mozete ih i povesti u studio i, naravno, podojiti ako bude trebalo :mrgreen:
Printable View
Iz Sanje nas zovu na snimanje emisije koja ce u cijelosti biti posvecena dojenju. Ici ce netko i u ime udruge, ali trazimo i mame s njihovim pricama i s bebacima - mozete ih i povesti u studio i, naravno, podojiti ako bude trebalo :mrgreen:
kakve price, otprilike? imam nekoliko.... :lol:
podizem, interes je :shock: raditi ce telefoni :angel:
trebamo mame koje uspjesno doje, mame koje nisu uspjele dojiti, mame ciji je izbor bio da ne doje, mame velikih beba, mame malih beba ....
kad sam ja i dalje daleko :(
ja sam mama sve vecih beba, prvu ne dojila zbog loseg savjeta pedijatra i slabe logistike, drugu dojila dvije godine i nikog slusala :)
bas sam prava za temu :lol: :mrgreen:
dolazi li sanja u moje krajeve :mrgreen: ? mogu se samo pohvaliti sa dosadasnjim stazem u dojenju, ali mi niste bas blizu pa mi je skroz blesavo prijavljivati se. nadam se da ce mame dojilice iz zagreba malo vise reagirati ;) .
nadamo se da nam iz splita stize prica o jednom posebnom dojenju :D :*
a kad ce to biti prikazano?
sredina/kraj sijecnja
Ja sam još jučer vidjela poziv, ali se kao što i Dorena kaže skroz glupo javiti kad sam isto daleko od Zagreba. Valjda će se cure iz Zagreba javiti. Ja bi se da sam tamo na sva grla raspričala o nama i naših 20 mjeseci dojenja. :love:
litala, dorena, ivancice, samo par sati cestovnim prijevozom, pa nije to tako daleko... :D
Super da ce cijela emisija biti posvecena dojenju...(a je l' Sanja dojila?)
Gle, ja se mogu prijavit ako hoćete baš najobičniju priču o totalno uspješnom dojenju, imali smo frku jednom s deset dana, a nakon toga ništa i sad (ajmo reć jer je svaki treći dan uvrh glave) dojim u trudnoći...
Ali mislim da bi Karlo ipak ostao s bakom za taj događaj jer ništa ne bi snimili da je blizu...
nije uopce daleko. ne radi se o tome. radi se o radnim danima, nemogucnosti kombiniranja, ekstra trosku koji si ovaj cas ne mogu priustiti i tome da moja prica nije ni po cemu ekskluzivna. mama koje nisu prvo dijete dojile iz kojekakvih razloga pa drugo jesu ima i blize zagrebu.Citiraj:
Saradadevii prvotno napisa
da sam bas ja jedna od tri u cijeloj hrvatskoj, uputila bih se bez razmisljanja...
Anci, posalji mi neki tel za kontakt, pliz.
eto i mene sa jednom totalno dosadnom pričom o dojenju.
sve išlo ko po špagici, ali mogu reći nešto o dobrobiti informiranja u trudnoći (www.roda.hr :) )
i o tome da je irma bila gigantsko dijete!
a kad se to snima?
sljedeci tjedan, ponedjeljak, pocinje negdje oko 14h, traje do 16:30, 17
Kaj to ide u živo????
citaj moje postove :* , ne ide uzivo, prikazati ce se u sijecnju.
Moja priča - niišta posebno. Još uvijek uspješno dojimo. :D
Još bih se i odvažila,ali se bojim kamera! Sigurno bih se sva spetljala i osramotila se! :oops:
13 mjeseci uspješnog, dosadnog, ko po špagi dojenja..od prve sekunde kad je otvorio oči sve do sada
ako se baš niko drugi ne javi može :/ al nisam baš luda za kamerama, ja radim s druge strane, tj. obično ja postavljam pitanja :lol:
Ma to sam ja onako poluozbiljno...Citiraj:
litala prvotno napisa
Ti lijepo stoj kuci i odmaraj; imas ti vaznijeg posla.
saradadevii, al ja sam bila ful ozbiljna :mrgreen:
Ma daj, hajde dođi i ti pa će nam bit ludo zabavno :mrgreen:Citiraj:
ninochka prvotno napisa
samo da razbijem tremu :mrgreen:
ninochka, salji mi na PP broj moba i mail adresu, anci, takoder mail :)
Ivka, evo se i sluzbeno prijavljujem, pa cemo zajedno zamuckivat :P .
Dakle, prvo dijete uspjesno dojeno 21 mjesec, s kratkim kriznim razdobljem oko drugog tjedna, drugo dijete uspjesno dojim bez kriznih perioda :) , 11 mjeseci so far, od toga oko 8 mjeseci iskljucivo dojena (svojom voljom :mrgreen: ).
rekla sam ja da ce telefoni raditi :lol:
mara, sori, nisam tvoj post skuzila :shock: tvoje podatke imam. odgovara li ti termin snimanja?
meni je zao sto nec moci biti u zg tada jer mi je najdraze pricati o dojenju :love:
cure, cekam emisiju s nestrpljenjem
evo i moj je telefon radio :lol: :lol:
dodejm i ja, sta da dovedem i Lukicu??
Dovedi, ja cu mozda Nolu :D
samo da me i sa Sanje ne istjeraju :( -naime prosli tjedan me Karlov trener iz juda istjerao iz dvorane jer je Lukica bio nemoguc :( -i sta je najgore, bio je potpuno u pravu :(
Ma da i ja se prijavljujem!
Nekak nismo na istoj valnoj, ivarice ;)
iva, mozda da povedes baku ako Lukica "poludi" :mrgreen: ?
ja cu ziher doci s Hannom .
eto, nista od nas :( , drugi put nadamo se, ionako bi mi bilo full neugodno pricati o necem meni skroz normalnom, sta bi svako drugi u istoj prilici napravio :oops: :oops:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Zrinka, i ja se slažem s tobom. Obožavam pričati o toj temi i isto mi je žao što ne mogu doći u Zg. Ne mogu dočekati kad će biti ta emisija s vama na tv-u. :love:
mamma Juanita wrote:
ma mozda mi je bolje da povedem Kristinu i Karla, oni ga najbolje smire :lol:Citiraj:
iva, mozda da povedes baku ako Lukica "poludi" ?
smirit ce njega Hanna ako ne uspiju Kristina i Karlo ;) , sjecas se kako su se zadnji put lijepo druzili :love: ...
vanja, bas mi je zao sto ne putujete u zagreb, vasa je prica zbilja posebna :)
koga su sve zvali iz sanje?
Mene, malo prije, i dogovorili smo se...bit će mi malo bed doći do tamo s Karlom jer smo pješke, ali ne da mi ga se ostavit na čuvanju pa ćemo se već snaći nekako...
ja sam se jako veselila doci i onak, na tv, priznat pred svima: "ja sam homoseksualac"
pardon, "ja dojim dijete od 4 godine"
8) stvar je sasvim drugacija ali je otprilike jednako sokantno za ljude koji ce gledati (moji na poslu ne znaju da jos dojim, a i dobar broj poznanika)
i bas me to veselilo i onda pitam mm-a kaj on misli o tome. veli on "nemoj, ljudi nece shvatiti, samo ce misliti da nisi normalna"
kaj vi mislite o tome? mislim, ne o mm-u nego o tome da idem na sanju i kazem da dojim dijete od 4 godine? jel bi rodu smatrali fanaticima ili to vec jednom netko mora na tv reci?