Trebam savjet: Jaslice i platnene
Zanima me što sve trebam za jaslice. Da li tetama odnijeti kantu ili da pelene stavljaju u vrećicu. Trebali im dati nešto za prskanje pelena i koliko bih trebala imati pocketica da ih bude dovoljno? Koja je procedura? Kako ste se dogovarale s tetama i što?
TNX
Re: Trebam savjet: Jaslice i platnene
I mene ovo isto zanima.
A najviše me brine da li će htijeti prati mu guzu sa vodom i vatom jer mi se nimalo ne sviđaju dječje maramice, a nekako se bojim da baš neće biti oduševljene tom idejom.
I što bi im mogla ponuditi u zamjenu za te maramice, a opet da previše ne zakompliciram?
Citiraj:
Paula prvotno napisa
Zanima me što sve trebam za jaslice. Da li tetama odnijeti kantu ili da pelene stavljaju u vrećicu. Trebali im dati nešto za prskanje pelena i koliko bih trebala imati pocketica da ih bude dovoljno? Koja je procedura? Kako ste se dogovarale s tetama i što?
TNX
nisam pitala za kantu mada mi sada nakon tri tjedna platnenih i jaslica sve više smeta da pelene smrde i sama razmišljam o kanti s vodom
naime, tete pelene ne ispiru, ja sam im rekla da ne moraju jer imaju samo lavaboiće gdje im peru ruke...i da im olakšam :/
ali pokakane pelene su katastrofa...
kakica se ne može istresti jer mu se sva zaljepi pa bi trebala špahtla da to sastružu a nemaju je gdje nakiseliti pa da govance samo ispadne
i sama razmišljam što ću dalje
što se tiće poketica ja sam odustala
naše poketice drže najviše dva sata, a iz dosadašnjeg iskustva vidim da ga presvlače svaka 4 sata ili kad primjete da je pokakan
nisam sigurna da bi ga tete presvlačile svaka 2 sata a i bed mi je tražiti jer bi to doista bilo previše posla
3-4 fitted
Citiraj:
Iva M. prvotno napisa
I mene ovo isto zanima.
A najviše me brine da li će htijeti prati mu guzu sa vodom i vatom jer mi se nimalo ne sviđaju dječje maramice, a nekako se bojim da baš neće biti oduševljene tom idejom.
I što bi im mogla ponuditi u zamjenu za te maramice, a opet da previše ne zakompliciram?
i ja sam pitala za pranje guze...
tete nemaju lavoriće i nemaju kadu, a ne vidim ni prostor pored prematalice gdje bi stavile lavorić, a nemaju ni vremena, tako da ne peru djecu nego ih brišu maramicama
Nikola je ova tri tjedna po prvi put brisan vlažnim maramicama :( , ali ga ja doma i dalje perem ujutro, popodne...svaki put kod presvlačenja
a što u zamjenu
pa sama napravi vlažne maramice od čega ti želiš npr. isperi one kupljene, namoči ih vodom i možda neko ulje...cure su pisale o tome
ali vlažne ti maramice u jaslicama ne ginu!
Citiraj:
Paula prvotno napisa
TNX
ja sam nosila jednu onu cvrscu vrecicu i nista drugo.