Re: Poruka novorođenčeta.
Prekrasno, osim sto mi je ovaj dio upao u oci:
Citiraj:
nbiskup prvotno napisa
4. Nadam se da niste razočarani što nisam idealna beba iz vaših snova i nadanja.
Moja beba je za mene bas idealna i iz snova i nadanja! :heart:
Vjerujem da je i svima vasa vama!
Citiraj:
Mum2Be prvotno napisa
Citiraj:
nbiskup prvotno napisa
4. Nadam se da niste razočarani što nisam idealna beba iz vaših snova i nadanja.
Možda bi bolje bilo reći: Nadam se da niste razočarani ako nisam beba iz vaših snova... ili Nadam se da niste razočarani kad nisam beba iz vaših snova....
Kao roditelji smo prošli one trenutke koji su tako različiti od idealnih snova, a ni najmanje nam ne umanjuju ljubav za dijete.
Citiraj:
nbiskup prvotno napisa
Citiraj:
Mum2Be prvotno napisa
Citiraj:
nbiskup prvotno napisa
Možda bi bolje bilo reći: Nadam se da niste razočarani ako nisam beba iz vaših snova... ili Nadam se da niste razočarani kad nisam beba iz vaših snova....
Kao roditelji smo prošli one trenutke koji su tako različiti od idealnih snova, a ni najmanje nam ne umanjuju ljubav za dijete.
Bravo, ovo je istina! :D
Citiraj:
Mum2Be prvotno napisa
Citiraj:
nbiskup prvotno napisa
moja najbolja prijateljica je trudna i nosi curicu (jeeeeeeeeee :D ).
kada je rekla SD da je cura, ovaj sav razocaran sto nije musko! neki dan bila kod njih, i ja spomenem curicu, a on slozi tako kiselu facu. :evil:
osjecala sam se kao da mi je noz zario u srce, a zamislite moju trudnu prijateljicu. ah ti muski! :evil: