Molim pomoć...Prije 3 dana smo kupili nove Ciciban cipelice. Dok sam danas malenoj mijenjala pelenu, ona je cipelicu naslonila na tubicu masti za guzu. Ne trebam ni spominjati što je poslijedica. Grozno izgleda... :(
Kako očistiti te masne mrlje...
Printable View
Molim pomoć...Prije 3 dana smo kupili nove Ciciban cipelice. Dok sam danas malenoj mijenjala pelenu, ona je cipelicu naslonila na tubicu masti za guzu. Ne trebam ni spominjati što je poslijedica. Grozno izgleda... :(
Kako očistiti te masne mrlje...
četkicom i tekućim sapunom?
Deterdžentom za posuđe??
Masnocu s odjece (pa pretpostavljam da bi i s obuce ako je platnena) jako dobro izvlaci djecji puder. Na mrlju se nanese puder i ostavi barem 24 sata da stoji. Nakon toga se iscetka cetkom za odjecu i prema potrebi opere.
Hvala ti na odgovoru! :D I ja imam problem s mrljom od suncokretovog ulja na novoj novcatoj majici. Probat ću.Citiraj:
Vanchy prvotno napisa
Vanchy, stvarno pomaže. Ostavila sam baby puder preko noć na mrlji i sutradan oprala i nema više. Hvala!!! Spasila si mi novu majicu! :D :D :DCitiraj:
Vanchy prvotno napisa
Nema na cemu. Drago mi je da si uspjela! :D
I ja sma čula za baby puder. Ali, kad sam vidjela što se dogodilo, instinktivno sam skočila po krpu namočenu vodom. Jedino što sam postigla je to da sam ogulila "dlačice" na cipelama... A fleka je ostala... :(
Ja za odjeću sa masnim flekama koristim ili bravissimo (proizvođač Labud) ili Dm-ovu tekućunu za skidanje fleka našpricam i operem, Sve ode