Seka mi je 15.7. bila na transferu i danas je pravila kućni test za trudnoću - rezultat negativan... Ja joj kažem da je još rano za test... treba bar 14 dana, zar ne?!
Printable View
Seka mi je 15.7. bila na transferu i danas je pravila kućni test za trudnoću - rezultat negativan... Ja joj kažem da je još rano za test... treba bar 14 dana, zar ne?!
misliš 15.6 :?
za test ti je svakako rano a za betu možda u utorak
Da, oprostite, mislim 15.6. - za test je rano, to sam i ja mislila a za betu je naručena u četvrtak... Hvala bibita! :heart:
Rano je za test, neka se strpi još malo, mi vibramo!!!~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja mislim da je rano za testić i nadam se da on griješi i da će beta biti u četvrtak velika
Meni je ET bio istog dana (15.06.), ja ću betu kontrolirati ujutro,
sretno :*
sretno :*
Meni je ET bio 16.06, ujutro sam planirala kontrolirati betu ali mi se cini da je deseti dan od ET prerano.Citiraj:
petrili prvotno napisa
Što vi mislite?
Meni je ET isto bio 16.06. i nisam mogla izdržati pa sam danas napravila test koji je negativan i sad sam u banani, makar znam da je to još rano.
Rina, stvarno si jako preuranila s testom. Meni je sutra 11. dan od ET-a, sutra ću raditi betu. Jesi li osim utrića uzimala još nešto ove dane (Choragon i sl.)?
I 14 dan nakon et (ili nakon O) test može biti lažno negativan.
Zato svi van iz banane :D i krv na sunce :mrgreen:
Sretno cure i želim vam fine i vesele bete :heart:
petrili, nisam ništa uzimala osim utrića. Da li mogu vaditi betu sutra, na 11 dan ili je i to prerano? Ovo grozničavo iščekivanje ubija!
Petrili kakva ti je beta? malo ~~~~~~~~~ za tvoju betu