-
Hvala
Drage sve,
zahvaljujući ovom forumu u zadnjih 5 godina naučila sam puno toga, dobila novu snagu, poticaj i ohrabrenje u onim trenutcima kada se sruši svijet…. Hvala vam što postojite! Moja priča: u braku :love: 9 godina ja 32 MM 44 iza nas nekoliku IUI i 2 IVF na VV. Zamislite tijekom 2 IVf nikada me nitko nije poslao vaditi nalaze hormona! :evil: , kad tamo Hashimotov tiroiditis otkriven na sistematskom pregledu.
Sada krećemo ponovo na SD naručeni na razgovor u srpnju.
Pusa svima
:heart:
-
Lako zamislivo, gužva i ludilo, forum nekima pomogne, neke "izludi", nadam se da si ti ta kojoj je ovo obilje informacija donijelo koristi :*. Ajde super da su ti nešto otkrili (sori - iz mene progovara idiopata) - ono, znaš s čime se boriš. Sretno :-)!
-
Što je to?
Super što ste ponovno krenuli!! Želim vam expresni uspjeh :heart: !
:*
-
Drage cure Ina33 i Isabel hvala na tako brzoj podršci.Sve sto sam naučila o Hashimotu naučila sam na ovom forumu puno se pisalo o tome. Hashimotov tireoiditis je hipotireoza ili smanjeni rad štitnjače uzrokovan autoimunim poremećajem. Dakle moj organizam sam uništava moju štitnjaču...eh da je samo to? uz to naravno idu i drugi problemi ali službena ih medicina ne povezuje ( folikularne ciste)....
-
Jedna bolest štitnjače - vjerojatno hormoni štitnjače (TSH) nisu bili OK, otkriveno rutinski na pregledu. BTW, u Mariboru obavezno prije stimulacije tj. kad pacijentica prvi put kod njih ulazi u obradu se vade FSH i TSH (i mislim prolaktin, ali sam možda "zabrijala"). Ali, uvijek može bit nešto što će dr-ima "pobjeć", pa onda treba kopat (ako ste takvi tipovi) ili se prepustit dr-ima (ako ste takvi tipovi). Nema garancije za uspjeh, ali bolje minimizirat ono što može loše djelovat na uspjeh IVF-a.
-
Nadam se da ćeš što prije riješiti svoje probleme i da ćeš nam uskoro biti trudnica. Kao što je ina33 rekla bar znaš s čime se boriš.Sretno!
-
ForestFeiry sretno i da sto prije dodete do bebaca! :heart:
-
-
Sretno draga ... :love: :heart: !!!
Ja sam isto sa Hashimoto sindromom ( autoimuna bolest štitnjače ),
pozitivna su mi tireoglobulinska i mikrosomalna antitijela, a TSH mi je sad uz Euthyrox u granicama normale. ;)
-
Sretno!
Wellcome to the club! :love:
-
-
-
-
-