ŠTO MISLITE O MOJOJ BETI?
Ovako je isla prica.
IVF u potpuno prirodnom ciklusu, bez ikakvih tableta, cak i bez stoperice. Par sati prije punkcije dobijem temperaturu, ni uz tablete nije pala, punkcija pod temperaturom 39 C. Prezivim, cak nije bilo nista bolnije nego inace. Stanica uspjesno oplodjena, odlicna, transfer 3. dan. Od terapije samo Utrogestan 3x1 i folna kiselina. Odmarala prva tri dana, nakon toga sve normalno, samo bez vecih naprezanja.
I onda beta ide ovako :
11. dan nakon transfera 18 mlU/mL > Doktor kaze rano si vadila, ponovi za dva dana.
13. dan nakon transfera 41 U/L > Doktor kaze cestitam, dupla se, izgleda da je sve u redu, ali za svaki slucaj ponovi betu za 6 dana.
19. dan nakon transfera 47 U/L > Doktor kaze nije dobro, nista od toga, ali za svaki slucaj i dalje stavljaj Utrogestane i ponovi betu za dva dana.
Taj 19. dan je danas, jutros je bila i kap krvi na gacicama, sada vise nema nista.
Nakon sto sam se isplakala, javilo se zrnce nade: zasto je rekao da i dalje stavljam Utrogestane? Mozda ipak postoji mala, mala sansa?
Molim vas budite iskrene – sto mislite, sto mogu ocekivati? Mislim, jasno mi je da ne trebam ocekivati nista i da se vjerojatno u ocaju hvatam za slamku, ali ipak... s vama ce mi biti lakse prihvatiti surovu istinu.