Za jednu mladu obitelj koja dolazi avionom iz inozemstva posudila bih sjedalicu 9-18kg na cca 2-3 tjedna u mjesecu kolovozu.
Lokacija - Zadar i okolica, i Zagreb.
Imaju 1,5 g. blizance - uspjeli su pronaći jednu na posudbu, treba još jedna.
Hvala
Printable View
Za jednu mladu obitelj koja dolazi avionom iz inozemstva posudila bih sjedalicu 9-18kg na cca 2-3 tjedna u mjesecu kolovozu.
Lokacija - Zadar i okolica, i Zagreb.
Imaju 1,5 g. blizance - uspjeli su pronaći jednu na posudbu, treba još jedna.
Hvala
na zalost, ne mogu posuditi AS. ali citajuci ovdje topike o putovanju avionom, negdje sam naletjela na informaciju da je moguce ponijeti AS (i to ne samo najmanju za bebu, 0 ili 0+, nego i vecu) sa sobom do aviona. zapravo, stvar funkcionira kao s kolicima. na ulazu u avion, kod stepenica, treba je predati osoblju koje je oznaci, a pri izlasku je dobijete natrag. ili jednostavno jednu AS zapakirati u najlon, predati kao prtljagu i to je to.
bilo bi nezgodno da moraju tegliti obje autosjedalice, ali ovako mi se cini izvedivim. ako ne nadjete jos jednu za posudbu, ovo bi moglo funkcionirati.
Hvala na ideji!
Prenijet ću!
uh, evo i meni treba...
dolazim u hrvatsku za tjedan dana...putujem sama s lukom i hrpom stvari vlakom...
ostajemo cijeli mjesec i idemo na more, vjerojatno autom ako cu imati sjedalicu, krajem osmog na tjedan dana...
no vozat cemo se autom dosta i ostatak mjeseca, opet - samo ako nabavim sjedalicu - pa ne zelim pitati frendicu od koje sam inace znala u hr posuditi jer, iako je ne koristi puno ipak ju koristi kad je nuzan prijevoz autom...
jel ima neko od vas sjedalicu koju ne koristi za posuditi (zagreb-velika gorica)?
ako ne, znate li moze li se u hr sjedalica iznajmiti i gdje (rent-a-car?)?