Skroz sam friska na ovom forumu pa me zanima da li mi se tocno cini da ne postoji opcija editiranja vec napisanog topica? Naime, cesto radim tipfelere i onda bi to rado popravila ali mi se kao opcija gore desno nudi samo quotanje! :?
Printable View
Skroz sam friska na ovom forumu pa me zanima da li mi se tocno cini da ne postoji opcija editiranja vec napisanog topica? Naime, cesto radim tipfelere i onda bi to rado popravila ali mi se kao opcija gore desno nudi samo quotanje! :?
Ispravljam: u prethodnom postu nisam mislila" vec napisanog TOPICA vec POST-a!
dobro nam došla :)
ne, nema edita - savjetujem ti da klikneš na "pregledajte" prije slanja posta, a ako ti i promakne poneki tipfeler nećeš biti jedina. 8)
Ja ću iskoristiti ovu priliku da lijepo zamolim nadležne da razmisle o omogućavanju opcije edit. Znam da nisam jedina kojoj ta funkcija jaaaaaaaaaaaaaako nedostaje.
ali sto vam je problem kliknuti na pogledajte ili 'preview'??Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
sigurno manje vremena ili barem isto vremena kao kada postate, pa idete citati, pa skuzite da ste pogrijesili, pa idete to ispravljati pomocu 'edit' funkcije. ;)
Ocekivala sam te na ovom topicu :lol: :mrgreen:Citiraj:
:mrgreen:
I razmislila si i opet dobijam košaricu, zar ne? :love:
Ah, gdje mi je Busy Bee, ona me razumije...
momze, nemam nekog logičnog objašnjenja za svoju iracionalnu potrebu za editom. Bit će da je riječ o slobodi izričaja. :P
E da, i znam argumente protiv te opcije, ali mislim da ovaj tip foruma podržava opciju da je edit dostupan samo xy minuta nakon postanja. ;)
aha, kuzim. :*Citiraj:
Ne, ne podrzava.Citiraj:
Doduse, phpBB3 to ima, ali on jos nije sluzbeno izasao.
je beta verzija.
jao sto cekam trojku.....imat ce opciju SPOJI TOPIK eeeejjjj! :mrgreen:
ihaaaaj!!Citiraj:
leonisa prvotno napisa
mada koristim opciju preview, ipak mi ponekad promakne poneka greska da bih samu sebe strpala u top kad vidim sto sam napisala, a ne moze se vise editirati. stoga, nacelno podrzavam molbu (samo da znate da nas ima), al za sada mogu prezivjeti i bez edita.Citiraj:
Nije beta, nego drugi kandidat za novu verziju. Betu ne daju uopce koristiti, nema linka za download, nema podrske i objasnjenja za update, nema nista... :mrgreen:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Al sto trojka (taj CR2) lijepo radiiiiiiiiiiii :heart:
Htela sam da postavim ovo pitanje, ali to su ucinili drugi pre mene :P .
Meni fali editovanje postova, ako napravim neku gresku u kucanju, Boze moj, shvatice se iz konteksta.
Problem je sto sam ja sva brza :mrgreen: napisem nesto i onda se setim jos 5 stvari koje sam mogla stavim u taj post, a glupo mi je da pisem novi tj. dodatak.
Moj predlog je da se stavi opcija edit, ako postoje tehnicke mogucnosti, i da se vreme za editovanje ogranici na npr. 30 minuta, posle toga se opcija gubi i za editovanje se mora kontaktirati admin.
vjerujte da je citanje tipfelera manja gnjavaza od onog sto se dogadjalo kad je edita bilo
rasprava se zakuha, svak svakome svasta kaze, a onda se predomisli, sminka pa vise nemas pojma ko je tu kome i na sto odgovarao
ja nikad nisam imala problem nekome ko je u brzini napisao snjeg, a umro bi da netko drugi to procita, editirati post
to ne znaci da me sad sve mozete zasuti
samo one koje ce zbog toga izgristi nokte ili isprazniti frizider
:lol:
:D
Evo ja necu da te zaspem, a i na dijeti sam (ozbiljno), tako da su vrata frizidera za mene zakljucana. :lol:
Ja sam protiv neogranicenog vremena editovanja, neko iz nekog razloga odluci da ode s foruma i obrise sve sto je napisao ( bilo je takvih slucajeva na drugim mestima ) i ne mozete nista da pratite, narocito ako je osoba bila cesta na toj diskusiji.
Mozda da se skrati period na 10 ili 15 min :?
ova verzija foruma ne dopusta takvu mogucnost
OK, nadam se da ce predlozi nas koji smo za opciju editovanja biti razmotreni kad na red dodje nova verzija 8) .
postala sam sliku na krivom topicu i nemam edit.. help
evelin, na kojem topicu?
Podržavam uvođenje opcije edit, fulala sam u naslovu umjesto nakon upisala ankon... isprike
Podržavam uvođenje opcije edit, fulala sam u naslovu umjesto nakon upisala ankon... isprike