meni drugi put dvostanicni
I ja sam poprilicno nova na forumu, bar sto se pisanja tice :)
Dakle na prvom IVF-u mi je drugi dan (cetvrtak-subota) transferiran jedan dvostanicni, rezultat negativan. Sada sam u drugom pokusaju sa istim "simptomima": jedan dvostanicni koji se dobro podijelio, ET drugi dan (srijeda-petak).
Beta je u petak, nadam se da cu se moci javiti sa dobrim vijestima.
Re: ET dvostaničnog embrija
Citiraj:
runi prvotno napisa
Hvala Majolina na podršci! Meni je najveći problem što se ne mogu pošteno istegnuti, ovako me sve boli. Navikla sam vježbati, jogom se bavim godinama, uz to orbitrek, trbušnjaci i da ne nabrajam dalje, a sad me sve boli jer se bojim rastegnuti, a tijelo mi je naviklo na to. A kad se probudim ujutro i nisam još ni svjesna svega odmah se u krevetu protegnem onako nesvjesno. Zašto bi malo istezanja smetalo mojim mrvicama da se uhvate i ostanu!? :D
samo da ti poželim da ti do 9. brzo prođe i da beta bude velika
P.S.zavidim ti navježbanju ja sam lijena i požuriti zato nakon transfera mi nitko i netreba reći da mirujem :oops:
pusa
i ovaj dvostanični se nije uhvatio
Dakle moram vas izvjestiti da ni drugi zaredom IVF postupak sa transferom jednog dvostaničnog embrija nije uspio :(
Ne znam da li treba iz toga izvoditi neke zaključke, no volila bi da slijedeći put dobijem barem četverostanični... Runi želim ti veeeeeeliku betu da razbiješ moju negativan niz!