vještičica prvotno napisa
Uh, koji sam ja teškaš! Zanijela sam sa viškom kila (88kg), u trudnoći zabranili da hodam (ni sad mi nije jasno zašto, osim da bi moja dr bolje spavala). Tako sam se ja ugojila ohoho šetajući od kreveta do kauča i povremeno do kupatila. U rađaonu stigla sa užasavajućih 116kg :shock:
Kad sam stigla kući (nakon 10 dana) vaga pokazala 106kg, (Mica rođena sa 4420g). Nakon toga sam tokom sljedeće tri nedelje izgubila još 6kg. Poslije toga, stalo! :roll: Onda sam skužila da sam u stvari konačno izbacila svu nagomilanu vodu, i da je preostalo - salce! :lol: Trbuh mi izgleda strašno. Uvijek sam imala "Buddha belly", ali ovo je previše i za Budu! Strije, "sarmica" preko reza od carskog, viška kože... Grozno (možda i nije, ali ja ne mogu da se pomirim s tim). Sad vagam negdje oko 97kg, nisam na dijeti, trudim se jesti manje, ali ubi me čokolada :mrgreen: Neću više ni da stajem na vagu, sad se "vagam" tako što s vremena na vrijeme isprobam burmu. Kad uspijem da je stavim, znači sišla sam ispod 90kg! :D