:cry: Isplakala sam danas dušu od 14 sati.
Rođen 4410
Izašao iz r 4200
1m mj 5kg
2mj 5800
3mj 6kg
4mj 6200
danas 5900 :shock: (manje od mjesec dana od zadnjeg vaganja)
Vec sam prije pisala da nam je peda preporučila rižine pahuljce ali nsam htjela. Otišlia sam danas dr jer je od petka jako nervozan, plačljiv i jako malo spava. Mislila sam da su zubi al ajde da ipak odemo za svaki slučaj...
Bili smo kod druge pede jer je naša na god. I gleda on njega i kaže :"on vam plače jer je gladan :shock: , počeo je probavljat sam sebe :shock: :cry: -i štipnula ga za trbuh da mi pokaže kako mališa nema potkožnog masnog tkiva...
Poslala nas na detaljne pretrage krvi i mokraće sutra. I počela o tome da sigurno nemam mlijeka (imam). Pa mi rekla da kupim adaptirano i nahranim bebu. Da mu dam cicu i onda bocu.Cure drage, izašla sam iz ambulante uplakana. Pa je uslijedila borba sa svekrvom koja je jedvaa dočekala da dr potvrdi njenu tvrdnju da je mališa gladan. Ona tvrdi da je moje mlijeko preslabo jer ja slabo jedem.
Kupila sam (kršitelj koda)1 jer je zena u ljekarni rekla da je najsličniji mom mlijeku. Cicao i pojeo oko 50ml toga i zaspao ko anđeo. Kad se probudio bio je opet onaj stari, veseo i miran.
dala sam mu danas jednom iako je ona preporučila svako hranjenje i da mu dam baš adaptirano. Srce mi se paralo dok je jeo tu bočicu kao da je najveći otrov. Al sam mu dala baš da vidim jel zaista gladan. i izgleda da je :( :cry:
-doji svaka 2-3 sata (ili kako kad)
-podoji 20-40 min-prije spavannja i dulje
-navečer cica 21-22 sata, pa oko 1 i onda se probudi oko 5-6
-pelene su popišane, iako nešto manje kad je jaaako vruće
-kaka svako 7-15 dana, stolice normalne
-cice mijenjam d-l svako 4 sata
-dala sam mu prije par dana par kapi vode kad stvarno nisam mogla dat cicu (bio je u as u autu)
-kad je imao oko mjesec dana nije se pokako 15 dana i dosta ga je to mučilo pa sam mu na preporuku patronažne, 2 pedijatra i 2 liječnika dala kamilicu, pokako se al neznamjel od toga
-prije mjesec dana sam mu dala dudu jer je postalo mišn imposibl prebacit ga sa cice u krevet, ili ako spava s nama obavezna je cica u ustima i nebi vukao nakon nekog vremena već samo držao
Jel može bit da je stvarno gladan. Dosad mi nije bila frka oko kilaže al sad je jer je počeo mršavjeti.
Tješim se da nije ni jedno adaptirano kraj svijeta, al evo već su mi živci pred kraj jer razmišljam što će bit na vaganju u srijedu.
Svi moji argumenti o dojenju koje sam pokupila na ovim stranicama i na maloj školi su pali u vodu kad je vaga pokazala brojke.
Užasnuta sam i uplašena i pomalo obeshrabrena.
Svi osim MM su izgleda to jedva dočekali da kažu-daj mu napokon nešto pošteno da pojede.
Zašto gubi na kilaži????
malo se oduljilo al mi sada STVARNO treba potpora