Zna li netko, mogu li se negdje nabaviti crtići prof Baltazara? Nekako mi se čini da je došlo vrijeme za to (i već mi je stvarno dosta Tonka Bonka :mrgreen: )
Printable View
Zna li netko, mogu li se negdje nabaviti crtići prof Baltazara? Nekako mi se čini da je došlo vrijeme za to (i već mi je stvarno dosta Tonka Bonka :mrgreen: )
Ma nije valjda da još gledate Tonka Bonka?
Vidila sam da su izbacili novi DVD s novim epizodama, paaaa, ako ti je dosta ovih... :lol:
Šalu nastranu... ja sam imala 3 dvd-a prof. Baltazara, donio MM s posla od nekog, još dok je Marta bila mala, i mislim se, pa to više djeci nije ni zanimljivo, i poklonim nekome :roll: ... mislim stvarno :shock: Sad se grizem samo tako...
Bi li on možda gledao nešto drugo osim TB? Ako hoćeš pošaljem ti na pp što mi imamo za ponuditi... U slučaju da ne nađeš Baltazara...
Ma ne gledamo televiziju često, prođe i po nekoliko dana da ne palimo TV, ali kad se sjeti televizije, traži samo Tonka Bonka i ništa drugo (ev. Boba graditelja). A profesora Baltazara sam se sjetila jer smo mu jučer počeli pjevati pjesmicu iz crtića i svidjelo mu se, pa mi je palo na pamet da bi mu se i crtić mogao svidjeti...
Ja sam sve Baltazare (3) kupila u Algoritmu.
Zdenka, jel se sjećaš koliko koštaju? Nedavno si ih kupila?
Ja sam ih kupila u Konzumu,mislim za 29 kuna jedan dvd.
Kada? ima li ih još?Citiraj:
ronin prvotno napisa
Baltazara Ima na max tv-u - videoteka! :)
Podižem, jel netko nedavno naletio gdje se može naći dvd Baltazar?
Profil??
mi ga svakodnevno gledamo na youtube-u