Zanima me ima li koja od vas koja ima klince a radi u smjenama....
Kak ste si to organizirale i tko vam čuva djecu? Najviše me zanimaju iskustva onih cura koje se ne mogu osloniti na bake i dede...kak to financijski podnosite?
Printable View
Zanima me ima li koja od vas koja ima klince a radi u smjenama....
Kak ste si to organizirale i tko vam čuva djecu? Najviše me zanimaju iskustva onih cura koje se ne mogu osloniti na bake i dede...kak to financijski podnosite?
moj odjel radi 0-24/7/365
kako moja firma doslovno poštuje zakon ja kao mama male bebe i samohrani roditelj mogu birati smjene što mi u potpunosti odgovara,bake i dede uletavaju kada klince treba pokupiti iz vrtića i jaslica i ako radim vikendom ( što mi i nije loše jer sam onda slobodna dan ,dva tokom tjedna pa su mi klinci krače u vrtiću a ja riješim šoping,banke,čiščenje stana i druge nužne stvari pa sam popodne samo njhova )
što se tiče financija kada tata plati sve je OK,problem je kada nam taj dio kasni :x
moji roditelji žive na 5 minuta od nas i na 7 do vrtića pa je to idealna situacija,koliko se naš život može tako nazvati :(
Drage, mislim da ste obje vrijedne poštovanja... divim vam se... :heart:
ja radim jedan dan u tjednu popodne, a našla sam si tetu čuvalicu za maxa (koji je silom prilika sa 6 mjeseci morao na čuvanje), koja pristaje i da ga čuva popodne. to mi je bio jedan od uvijeta. nešto sam morala pregristi doduše zbog toga, a to je da je teta u stanu i da ona nejde s djecom van jer stanuje u centru, ali mi imamo veliko dvorište, tako da se nauživa max zraka kad dođemo doma...
a starijeg ostavljam u dežurstvu u vrtiću popodne...
šta ću, nemam izbora, neću ni razmišljati o tome kako im je, dobro je što se djeca na sve naviknu i nauče kako uživati i u takvim situacijama. netko mora zaraditi za pelene... kad tata neće
ja radim jedan dan u tjednu popodne, a našla sam si tetu čuvalicu za maxa (koji je silom prilika sa 6 mjeseci morao na čuvanje), koja pristaje i da ga čuva popodne. to mi je bio jedan od uvijeta. nešto sam morala pregristi doduše zbog toga, a to je da je teta u stanu i da ona nejde s djecom van jer stanuje u centru, ali mi imamo veliko dvorište, tako da se nauživa max zraka kad dođemo doma...
a starijeg ostavljam u dežurstvu u vrtiću popodne...
šta ću, nemam izbora, neću ni razmišljati o tome kako im je, dobro je što se djeca na sve naviknu i nauče kako uživati i u takvim situacijama. netko mora zaraditi za pelene... kad tata neće
greškom dvaput-sori
Radim dvokratno i svake subote.
Preselila sam se kod mojih tako da nam je sada puno lakše.
Nema više vozanja .....
radim dvokratno i subotom ujutro. to je moj privatni posao, ali i prije sam od rodenja lare tako radila. srecom, posao mi je prekoputa kuce pa svako malo mogu skociti i virnuti sto ona radi, a i u istoj kuci zive moja sestra i brat sa svojim obiteljima pa je cesto kod njih. kad je bila negdje oko 2 godine stara, radila sam isto dvokratno i malo dalje od kuce. cesto sam ju vodila sa sobom kad nebi imao tko uskociti.
Dobro pitanje, koliko mi samo puta prode glavom kaj cure rade dok su same, koji me strah prode, a nigdje nikoga da ih pogleda. Cak i ne mogu traziti od poznatih ili brata da ih stalno promatra, imaju ljudi svoje obveze.
I. ode po sestru u vrtic dodu kuci, jedu i cuvaju jedna drugu. Da li me je strah? Uzasno me je strah, strah me je dok si griju jelo, stalno o tome razmisljam, ali jednostavno nemrem si priustiti da ih netko pricuva. Nekada su same dva tri sata, a ako mi uleti kakvo ciscenje onda do navecer. Sva sreca pa su dobre ko kruh :love: :heart:
Slavice, koliko ti cure imaju godina?
13 i 6 :love:
cure, :love: :heart:
.... ja još nisam u toj fazi. Srećom ima tko da mi pričuva dijete. A strah imam - bez obzira. Jako dobro znam što sve može poći po zlu.
Dovoljno je samo da se sjetim sebe - osnovna škola, seka i ja u različitim smjenama - uvijek sama doma. Iz dosade igrala sam se vatrom, svijećama, upaljačima i palila benzin :shock: :shock:
Jadni moji roditelji pojama nisu imali - kao baš sam dobra i mirna i nema problema. Nikad ne znaš što sve djetetu neće pasti na pamet!!
Za sada podizem pa se javim za koji dan...dobila posao krecem u skolu...vrtic do 17 ja do 17h muz i duze...ludnica...