Ako sam na produženom porodiljnom radi njege bolesnog djeteta do kraja 2008. godine, staž mi ide i dalje, dali imam pravo na dar za 2 djece koji se isplaćuje u 12. mjesecu (mislim na ovu, 2007. godinu)?
Printable View
Ako sam na produženom porodiljnom radi njege bolesnog djeteta do kraja 2008. godine, staž mi ide i dalje, dali imam pravo na dar za 2 djece koji se isplaćuje u 12. mjesecu (mislim na ovu, 2007. godinu)?
Ja mislim da imaš. Imamo pravo na sve uskrsnicu, regres, božićnicu...ali to ovisi o poslodavcu dali to isplaćuje! Moj npr. isplaćuje samo uskrsnicu i božićnicu i to je to... :)
Koliko sam ja polovila informacije na ovom podforumu, imaš pravo na sve osim na regres, on se isplaćuje kad koristiš godišnji, a kako ga ne koristiš...
:nope: :nope: :nope: :nope: :nope: Meni je tako bilo i na porodiljnom, dobila sam božičnicu i dar za dijete, al regres ne.
No možda to ovisi i o poslodavcu (ja radim u školi...).
Neka me ispravi netko tko bolje zna.
Sorry za smajliće, em su otišli na krivom mjestu, em je trebal bit samo jedan :roll: .
Kod nas se dobiva dar za djecu za sve u radnom odnosu (koji naravno imaju djecu). U zadnjih par godina tek dobivaju i roditelji čija djeca nisu prijavljena na njih.
A gdje radiš? Zanima me jer ja i MM radimo u školi i dar za dijete je dobio samo on :?
LIMA mm i ja radimo na istom mjestu i ne dobijamo oboje poklon za jedno dijete :mrgreen:
Radim na faksu. Nisam napisala da kod nas zaposleni dobiju i kada dijete nije prijavljeno na njih samo u slučaju kada drugi roditelj ne radi u državnoj ustanovi. Ako jedan i drugi rade u državnim ustanovama dobije samo onaj na koga je dijete prijavljeno.
Ja nisam nikad dobila niti bozicnicu ni regres ni uskrsnicu ni dar za dijete. Moji suradnici jesu (osim dara za dijete). Toliko o poslodavcima :roll:
Hvala. Ja radim u državnoj službi i inače dobivam dar za djecu,a kod muža koji je kod privatnika - sve ovisi o dobroj volji poslodavca.