Jeste imale kakve nuspojave dok ste bile na Menopuru. Ja ne znam što mi je, osjećam se k'o da sam u malo jačem PMS-u (svaki dan mi se plače). Je li to normalno? :(
Printable View
Jeste imale kakve nuspojave dok ste bile na Menopuru. Ja ne znam što mi je, osjećam se k'o da sam u malo jačem PMS-u (svaki dan mi se plače). Je li to normalno? :(
Mislim da je to normalno nevezano za lijek koji koristiš za stimulaciju.
Opusti se i uživaj, ovo je početak tvog drugog stanja :*
šuška samp da ti poželim sreću i šaljem ti najveće ~~~~~~~~~~ za ovaj postupak :* :*
~~~~~~~~~ da te punkcija što manje boli. drži se :love:
Suska ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Neke žene su i meni rekle da su malo više soft u stimulaciji. Na mene to nema takav efekt, ali vidiš da je normalno. Sretno!
O da! Kod mene je bilo nekoliko vrsta nus pojava!
Od plačljivosti, svadljivosti, manije pospremanja kuće, pa onda flegma faze gdje mi se ništa nije dalo, napuhanosti, abnormalnog rasta cicki 8) , valunga.....
Meni je bilo stvarno zanimljivo! Al ne brini, brzo prođe! :*
samo da mojoj brodjanki posaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
i meni ovako kao kod Snoopy.
jos sam i povracala. Ali ja povracam na svaku stimulaciju.
Kako kaze moj doc spadam u kategoriji tesko podnosim sve ljekove
i naravno sretno
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Primila 43 menopura, nuspojave uobičajene :mrgreen: živčana, uplašena, plačljiva,...
Ali isplatilo se (vidi potpis) :heart:
šuška cure su ti već rekle, to je sasvim normalno.Nadam se da će terapija imati učinka i da ćeš nam uskoro biti trudnica.
Sretno!! ~~~~~~~~~~~~~
Šuška samo ti lijepo plači kad ti dođe to ti je dobro za dušu i tijelo (bit će ti lakše u svakom slučaju jer je najgore se suzdržavati). I ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh.
:lol: Uprav danas polizala kuću, posvađala se s MM-om i rasplakala.Citiraj:
SNOOPY prvotno napisa
Jedva čekam flegma fazu.
Hvala svima na vibrama :*
Vidiš? Jesam ti rekla! :lol:
šuška :lol:
Za flegma fazu imam savršen recept - utrogestane umjesto vaginalno, oralno. Da vidiš koje ludilo (doktori preporučaju vaginalno, pogotovo dr. L i leć' pola sata), ali nema tog psihofarmaka koji bi te tako šusnuo ko' 2 utrića oralno. Prošli vikend išla se ja kupat, utrići taman nakon sat vreman počeli djelovat, skolo pala po škrapama (muž pridržavao), ušla u more, jedan dva zaveslaja, kad vidim ja bluć-bluć tonem, a ono ko' snježna smrt san mami, izašla vani ko' utopljenik nakon 2 zaveslaja prsno i ZZZZZZ :lol:!
Meni doktor danas dao da si ubrizgam prvu turu menopura. Javim vam se ovih dana sa iskustvima.... :heart:
Zakon! :lol: nadam se da nitko sumnjivih navika i poroka ne čita ovaj forum jer bi umjesto umjesto heptanona mogli u ljekarnama početi pljačkati utriće! :lol:Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Šuška a tek kad te počnu pucati trudničke promjene raspoloženja..ma baš te briga, samo uživaj i pravi se da to već jesu trudničke bubice u glavici! :love:
Mummy_s, vidim da se ti spremaš :love:. Pssst, nemoj im reć' za utriće - a još blaženstvo košta samo 50 kn :lol:. Šala, šala, of course.