kako rodbini objasniti vaznost autosjedalice!?
Posto ja smatram da se autosjedalica treba koristiti pri svakoj voznji tako sam djedu i tetki objasnila, kada zele voziti moju djecu u svom autu da moraju uzeti i AS.Poprilicno me iznenadilo na koliki sam otpor naisla kao da ja nesto umisljam , pruvelicavam, svoju djecu izdvajam od ostale i bespotrebno kompliciram jer se toliko druge djece voze bez AS pa su živi i zdravi pa tako nista neće biti ni mojoj.Da ne spominjem kako i sestra ima dvoje djece i niti ne zeli cuti argumente zasto bi ta djeca u autu morala biti vezana. Sada se ja pitam na koji nacin da ja njima dokazem da ja ne pretjerujem i da su oni ti koji su nerazumni a ne ja?javascript:emoticon(':?')
Confused
Re: kako rodbini objasniti vaznost autosjedalice!?
Citiraj:
mandina prvotno napisa
.Poprilicno me iznenadilo na koliki sam otpor naisla kao da ja nesto umisljam , pruvelicavam, svoju djecu izdvajam od ostale i bespotrebno kompliciram jer se toliko druge djece voze bez AS pa su živi i zdravi
pa im fino pokaži zadnje nesreće iz novina gdje su djeca poginula jer nisu bila u AS-u, imaš onaj topic "24"
Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Citiraj:
mandina prvotno napisa
.Poprilicno me iznenadilo na koliki sam otpor naisla kao da ja nesto umisljam , pruvelicavam, svoju djecu izdvajam od ostale i bespotrebno kompliciram jer se toliko druge djece voze bez AS pa su živi i zdravi
pa im fino pokaži zadnje nesreće iz novina gdje su djeca poginula jer nisu bila u AS-u, imaš onaj topic "24"
To je strava.... Srce te zaboli... :(
kako rodbini objasniti vaznost autosjedalice!?
Vidim da nisam jedina zaguljena po pitanju AS jer sam dobila osjecaj da me smatraju za ludu koja svoju djecu smatra vridnijom od ostale djece stvar je u tome sto bi ja volila da se sva djeca voze sigurno vezana ( pogotovo moji nećaci ) samo ne znam kako to njihovim roditeljima dokazati. Hvala na podrsci vidim da sam ja u pravu
Citiraj:
mandina prvotno napisa
P jer se toliko druge djece voze bez AS pa su živi i zdravi pa tako nista neće biti ni mojoj.
Lako se voziti bez autosjedalice, a koliko djece tako nije preživjelo nesreću i ako je, s kakvim posljedicama? Pune su novine takvih slučajeva.