Dječje cipelice -nosi li itko manji broj od nas? :-)
Zanima me ima li još djece koja imaju tako malu nogicu kao moja Lea.
Kad sam joj, negdje oko prvog rođendana, kupovala prve cipelice, poprilično sam se namučila dok sam našla odgovarajuću veličinu (ili bolje rečeno "manjinu" :mrgreen: ). Svugdje je najmanji broj bio 18, a nama je trebao 16 :shock:
Jedva sam pronašla jedne u Cicibanu.
To je bilo prije godinu dana. Lea sada ima 2 godine i nosi broj 22! Meni su inače oduvijek, na curicama, ljepša mala nego velika stopala, ali ovo mi se čini nekako premalo. Doduše, ima na koga biti - baka joj ima malu nogu, a i moja tetka je jedinu sreću imala što joj je muž radio u trgovini cipela, pa joj je nabavljao cipele s potpeticom u dječjim brojevima.
Nosi li tko manje brojeve od nas i koji su broj cipela nosila vaša djeca u dobi od 2 godine?
Re: Dječje cipelice -nosi li itko manji broj od nas? :-)
Citiraj:
Leina mama prvotno napisa
Nosi li tko manje brojeve od nas i koji su broj cipela nosila vaša djeca u dobi od 2 godine?
Ja se sjećam da je Mia sa godinu dana nosila 18. i svake godine joj noga naraste malo. Sad je na 26. ima 5 godina. A to je na mene. Mojoj su se mami smijale prodavačice u dućanu kad bi za mene kupovala cipele, jer su mislile da me želi silom nagurati u manje.
A moj je frend jednom i zezancije moju cipelu stavio na privjesak za ključeve. :lol:
Citiraj:
Kad sam joj, negdje oko prvog rođendana, kupovala prve cipelice, poprilično sam se namučila dok sam našla odgovarajuću veličinu (ili bolje rečeno "manjinu" :mrgreen: ). Svugdje je najmanji broj bio 18, a nama je trebao 16 :shock:
Evo upravo sam ovu priču prošla prije mjesec dana! Jedne jedine cipelice tj. sandalice smo našli u Cicibanu br. 16 i to u bež-narančastoj kombinaciji koja bode za oči!! Nadam se da će do zime doći do broja 18 čisto da možemo izabrati neku bolju boju, a ne kupiti jedan jedini model! :mrgreen:
Citiraj:
ana0206 prvotno napisa
Citiraj:
Evo upravo sam ovu priču prošla prije mjesec dana! Jedne jedine cipelice tj. sandalice smo našli u Cicibanu br. 16 i to u bež-narančastoj kombinaciji koja bode za oči!! Nadam se da će do zime doći do broja 18 čisto da možemo izabrati neku bolju boju, a ne kupiti jedan jedini model! :mrgreen:
Naša 16-ica je bila tamnocrvena s bijelim, što nam se izvrsno uklopilo uz prvorođendansku haljinicu, koja je bila bijela s crvenim porubima :heart: