EMOCIONALNE SMETNJE-UZROK:ŠKOLA
EMOCIONALNE SMETNJE-UZROK:ŠKOLA Moj sin ima 14 god. i ponavlja 7 razred.Cijelo vrijeme školovanja sa njim učim, repeticije ne daju rezultate,nema napretka.Počeo se povlačit u sebe ništa ga ne zanima.Sva srića nije upao u loše društvo.Inače je dobar ne pravi probleme miran na satu,ali koliko se on muči da nešto skuži muka me hvata.To je nekako klapalo unatoč mojim upozorenjima i nastavnika i pedagoga da on iako stvarno uči ne ide kako treba da ga pošalju na procjenu sposobnosti bilo kuda jer sam vidjela da mi se dite totalno kida i bilo me čisto strah za njega.Oni su odmahivali rukom ,govorili to je pubertet lin jeitd.Uglavnom ništa.Sve dok ga nova razred nica nije skužila i rekla mi kako i ona vidi da se trudi da je jako miran ali osjeti da njemu treba pomići stručno i vidjeti zaštonema napretka.Kad smo obavili razgovore sa defekt. ipsihol. ovi su se čudili kako ga odmah nisu uključili u neki od programa jer da on to jednostavno ne može stić u programu za sve učenike.Uglavnom dijagnoza je emocionalne smetnje čemu je razlog neprilagođen program.Eto! :cry: MOLIM VAS ŠTA VI MISLITE O TOME?