Krajem tjedna bi trebala vaditi betu, a u to vrijeme ćemo biti u Zatonu kod Zadra. Zanima me gdje se sve može vaditi beta privatno, a da je gotova isti dan (ne nužno samo u Zadru).
Printable View
Krajem tjedna bi trebala vaditi betu, a u to vrijeme ćemo biti u Zatonu kod Zadra. Zanima me gdje se sve može vaditi beta privatno, a da je gotova isti dan (ne nužno samo u Zadru).
Samo da zavibram za jednu super betu s godišnjeg odmora-kako bi se to mglo kraće reći :roll: :) godišnjoodmorska beta :lol:
Jedva čekam rezultate :)
sanja - vibre i od mene za veeeliku betu :saint:
potpisujem :heart:Citiraj:
rvukovi2 prvotno napisa
ne znam odgovor
I mi se pridruzujemo zeljama za veliku betu :heart: . I vibramo :heart:
Na žalost, ne znam, ali vibrrrrrrrram! :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih zila.. :heart:
ß možesh izvaditi u Zadru u poliklinici sunce , Put murvice 16, tel. 032/301-450
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 3 cifre :D
sanja, :D za betu,nek bude ogromna!
Sanja, vibram od sveg srca! A propos bete u Zadru, nisam sigurna da tamo ima priv. lab - mislim da se krv šalje u Split i mislim da je jedina mogućnost (privatna) odlazak u Split u Cito, tamo imaju lab di je beta gotova za sat vremena ili u lab Analiza, isto u Splitu. Pliz pitaj forumašice Zadranke - ppaj Kikic, ona će ti znat.
Evo vidim da ipak ima i u Zadru, super, sjećam se da su cure z Dbk-a slale krv u Split, valjda će se i tamo nešto uskoro otvoriti.
Sanja74- u Zd isto ima privatni lab Analiza- u trgovačkom centru Relja- ne znam broj ali pitaj na informacijama pa ih nazovi. Mislim da bi trebali raditi betu- samo je pitanje koliko se čeka na rezultate.
Jednom sam zvala u polikliniku sunce i oni rade betu- ali tada je rezultat bio tek sutradan pa sam ja bila išla preko uputnice.
U svakom slučaju nek ti Zadar donese sreću :*
odgovor ne znam, ali gdje god je vadila neka bude velika :love:
ma gdje bila......~~~~~~~~~
Za jednu morsku veliku Betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sanja , želim ti da kreneš ininim putem.
Visoku betu u gostima~~~~~~~~~~ :heart:
za betu barem ovoliku koliko ja sada moja 204 :love:
navi, jel to moje oci dobro vide???? :DCitiraj:
navi prvotno napisa
navi- super vijesti! :D
navi - super za betu :D :D
Sanja74, vibramo iz petnih zila i jedva cekamo da te vidimo sa zaobljenom busom na dugo ocekivanoj kavici (pardon biljnom cajicu ;)
sanja~~~~~~~~~ za veeeeliku beturinu :*
Hvala vam, cure! Raznježile ste me skroz! :heart:
Pokušala sam se ne ufuravati previše u ovaj postupak, čak i ne svraćati na ovaj dio foruma, ali iz dana u dan raste želja u meni.
Prvo sam razmišljala "nakon transfera 3 blastice, sigurno sam trudna", pa sam 4-5 dana nakon transfera imala grozne grčeve (popila Normabel, da se "opustim"), i onda jučer ništa. Zaključila sam da ipak ništa od trudnoće, a onda se pojavio mali smeđi iscjedak koji je trajao par sati, i ja se opet ufurala u implantacijsko krvarenje. I naravno, po milijunti put prosurfala da vidim kolike su pozitivne statistike s blasticama, pa kolika je beta koji dan nakon transfera, kad može biti implantacijsko.. Grr.. svaki put kad sam u postupku sam ko tabula raza. :lol:
Dobro što sutra idemo na more, pa ostajem bez interneta.. :mrgreen:
Kad je već bio mali smeđi iscjedak, onda mora slijediti velika beta! :love:
potpisujem :DCitiraj:
Deja2 prvotno napisa
Evo Sanja da ja zavibram za veliku betu!
Inače krv se može izvaditi kako cure rekoše u priv.lab. Analiza u Trgovačkom centru a ako imaš uputnicu mogla bi u bolnici u Zadru, samo moraš doći raaaano jer je to centralni lab. pa je koncentracija ljudi ogromna ali ako dođeš oko 6 ujutro do 7.30 si gotova
E, i potpisujem ovo za implatacijsko :)
mirisi mi :love: da će keti dobiti društvo
~~~~~~~~~~~~od :heart: za veliku betu!
Isuse kaj si me cimnula sa naslovom. Već sam mislila da obznanjuješ kolika ti je beta. Ajde vibram ja za petak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
opusti se.
odmori se.
ne misli......ne paničari....
a beta nek bude tak velika da :shock: poludiš od sreće!!!!!
Opusti se, odmaraj i ako Bog da bit će tu slavlja ;)
Sanja :D vibrrrrrrrrrrrrrr ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kako se samo veselim dobrim vjestima, nemaš pojma :D :D :heart:
sanja74 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sanja ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu :love:
Polačišće 2, 23000 Zadar
Tel: 023/312-132
Fax: 021/312-133
E-mail: zadar@poliklinika-analiza.hr
http://www.poliklinika-analiza.hr/in...id=7&Itemid=26
evo i pnana grada :mrgreen:
http://www.plan-grada.com/plan/index...1&Pretraga.y=7
Neka bude super beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
tnx, cure :*
al beta mi ovog ipak neće trebati. dobila M prije reda, preko utrića.
hvala svima na infu i podršci. :bye:
žao mi je :( :heart:
Sanja :love2: :( :heart:
:love2: :(
drzi se..