grize, udara, baca se po podu...
cvili, vristi, stenje, zavija, kenjka, baca stvari, udara se rukom po glavi, udara glavom u pod, cupa me, odguruje me, otima se...
ajde recite mi da je to normalno za jednogodisnjaka :mrgreen:
recimo, sjedi na podu i igra se. naizgled sve ok, ja uzivam u 5 minuta tisine. i samo odjednom pocne show, dreka i zavijanje, bez nekog ocitog razloga. ako mu slucajno uzmem nesto iz ruke (npr noz jer se neocekivano popeo na stol :roll: ) demonstrativno bacanje na pod, udaranje glavom u pod, uz urlanje. ako mu se pokusam pribliziti grize me, nedaj boze da ponudim sisu jer opet slijedi grizenje :/ strgao mi je dvoje (dioptrijske) naocale u samo tjedan dana.
velik dio dana prodje u
kenjkenjkenjkenjkenjkenjkenjkenj
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kenjkenjkenjkenjkenjkenjkenjkenj
mi smo kao na odmoru, al jedva cekam da se vratim na posao da malo odmorim od njega. :roll: bas mi je naporan, tim vise sto doji 50 milijuna puta dnevno i nocu, u zadnjih godinu dana mogu na prste jedne ruke nabrojati koliko sam puta spavala vise od 2 i pol sata u komadu.
sto je jos gore, od djeteta koje je s 8 mjeseci 90% kakalo u tutu, i na zvuk ssss spremno reagiralo pisanjem, makar samo par kapi i svejedno dal bi stajao, sjedio, lezao, danju, nocu... dobila sam dijete od 14 mjeseci koje se ponasa kao da je proteklih 14 mjeseci bilo zatvoreno u plasticni pampers. u gacama je, ne dam se ja, ali on ocito i zarko odbija suradnju :/ obuci ga znaci boriti se s podivljalom osmerokrakom lignjom koja izvuce sedam krakova iz odjece taman kad si uspio navuci jedan krak :mrgreen:
a donedavno je bio je tako divan mali andjelak, svi su mi se divili kako imam milo i drago dijete. sad s pravom nosi majicu mamino cudoviste.
salu na stranu, ja mislim da njega nesto muci i da je pun bijesa i ljutnje. a bome i mene boli kad me ugrize ili udari, posebno dok doji. kako da mu pomognem? kako da reagiram? ignoriram, objasnjavam, odmaknem od sebe...? mozda ga nesto boli? ne znam... :/