Nikako ne voli AS - sto da radimo?
Prvo smo mislili da je faza i nekako otrpjeli urlanje i vristanje u AS dok je imao 2-3 mjeseca. vozili smo se vecinom na kratkim relacijama ali on je vristao iz petnih zila od tocke A do tocke B. bez prestajanja. sve dok ne bismo stali i izvadili ga van. probali smo i da ja sjedim iza - nista. opet urlanje, plac, vristanje...
sad ima 6,5 mjeseci i situacija se nije promijenila nikako. dodajemo mu igracke ali on vristi i urla iz petnih zila. strasno. ne trebam uopce govoriti kakav nam je bio put do mora i natrag.
probali smo ga uspavati i staviti uspavanog u AS ali on se budi nakon par minuta (kao da skuzi gdje se nalazi) i opet pocne dernek. maksimalno moze izdrzati 10-tak minuta ali i to je na rubu placa i histerije.
i suprug i ja imamo aute, ja bih puno puta voljela otici nekud s djecom (sama) ali nikud ne idemo jer ja ne mogu voziti slusajuci njega kako urla bez prestanka. kao sirena za opcu opasnost.
kaj da radim? postaje nam problem i obican shopping, posjet baki i slicno... hoce li to prestati?