samoinicijativni carski rez u varaždinu?!
Pozdrav svima!Ja sam nova ovdje i trebam vašu pomoć :oops: . Inače sam iz čakovca, imam 22 (skoro 23 :P ) godine , a ginić mi je privat dr. pitner iz varaždina. Ja i moj dragi planiramo trudnoću,međutim , ja se naime užasno bojim..ne same trudnoće , već poroda , ali ne boli ( daleko do toga jer znam da porod mora boljeti) Bojim se nerazumijevanja osoblja bolnice i činjenice da je većina naših doktora na porodiljinim odjelima (možda malo grubo rečeno) primitivna po pitanju prirodnog poroda, pošto su oni doktori svoje struke-oni , kako kažu znaju što je najbolje za nas,a najviše se bojim onog pogleda "s visoka" , neljubaznosti , bezosjećajnosti, grubosti i osornosti(naravno nemaju svi te osobine , imaju ih samo neki). Zbog toga se i bojim zatrudniti, iako bih jaaaaaako željela klinca :roll: Ukratko…željela bih porod bez dripa i željela bih se kretati za vrijeme famoznih trudova , ali opet ne znam dali ću to moći , dali će mi dopustiti - i kako se izboriti za to!! Jer uistinu ne znam dali ću imati snage boriti se za ono što želim u trudovima. :cry: I nije li to žalosno?!.Mislim da neću moći smoći toliko snage da sve to postignem (svaka čast tiniZ). E sada slijedi moje pitanje - razmišljala sam da si skratim muke i da se cijelu trudnoću ne mučim sa pitanjem što će biti , i dali će me tretirati kao ljudsko biće.. , pa da jednostavno zatražim carski rez (znam koje posljedice i opasnosti nosi) i riješim sve bez poniženja . Dali je to moguće tražiti samoinicijativno? Bila bih vam jaaaaaaaako zahvalna na odgovorima (i komentarima) :mrgreen: ... Samoinicijativni carski rez u varaždinu?!