Patronažna me ubila u pojam!
Bebica je danas tjedan dana stara. Rođena je sa 3190 g, pala je na 2850 g, puštena je 3. dan kući sa 2950 g. Uspjeli smo uspostavit dojenje uz tipične početničke teškoće. No, danas je bila neuobičajeno nervozna i jako plačljiva i nikako se nije dala smiriti i nije htjela prihvatiti sisu. Inače ima najmanje 5 stolica dnevno plus dvije s mokraćom, ali nisu zlatno smeđe, već su više tamnije. Na sve to reakcija patronažne sestre je bila da vjerovatno nemam dovoljno mlijeka i da mi je dijete gladno. Sutra će mi se ujutro pojaviti s vagom i spominjala je nadohranu i kako bi se trebala izdojit na izdajalicu da se vidi koliko imam mlijeka. Ne moram vam pričati kako sam plakala pola sata nakon što je otišla. Inače uspjela sam je konačno smiriti nakon što je patronažna otišla i podojiti i sad blaženo spava i nemam dojam da je pala na težini jer mm i ja primjećujemo kako se buca iz dana u dan.
Molim za neku podršku i savjet dok se iza 15 sati ne otvori SOS telefon.
Re: Patronažna me ubila u pojam!
Citiraj:
Švedica prvotno napisa
Inače uspjela sam je konačno smiriti nakon što je patronažna otišla i podojiti i sad blaženo spava i nemam dojam da je pala na težini jer mm i ja primjećujemo kako se buca iz dana u dan.
Molim za neku podršku i savjet dok se iza 15 sati ne otvori SOS telefon.
Verujem da je sve ok. Procitaj jos jednom ovo sto si sama napisala, i ne daj patronaznoj da ti uznemiravanjem lose utice na dojenje.
Re: Patronažna me ubila u pojam!
Citiraj:
Švedica prvotno napisa
No, danas je bila neuobičajeno nervozna i jako plačljiva i nikako se nije dala smiriti i nije htjela prihvatiti sisu. .
mala ti ima instikt, osjetila je ona patronažnu na km da će ti dignuti tlak :mrgreen:
ako je beba zadovoljna, ima dovoljno pokakanih pelena (mislim da ima) sve 5
nismo ni mi uvik veseli, zna nas mučiti vručina, južina ... 100 stvari, pa tako i bebe
ja bih tu patronažnu pitala a jel ona dobiva kakvu proviziju od (ime proizvođača za koga češ 100% dobiti preporuku) 8)
e da i zapamti: skokovi u razvoju su na :
3. i 6. dan (jel danas 6. ili 7. dan?)
3. i 6. tjedan
3. i 6. mjesec
e pitaj patronažnu a šta da radiš kad je skok u razvoju (ako uopće zna šta je to)
ili je zamoli da te više ne uzrujava pošto o dojenju nema blage veze
:love:
ajde drž nam se :*
nema veze što stolice nisu zlatnosmeđe bitno je da ih je dovoljno