vodenasti iscjedak, šta???
Ok, nova na forumu, ali čitam redovito obzirom da već 4 tjedna mirujem radi smećkastog iscjetka u 7.tjednu trudnoće i s utrogestanom i ležanjem se nadam najboljemu. možda je netko i spomenuo a možda i nije, ali iscjedak mi je nestao odmah i do sada se više nije pojavio (kucam u drvo, zahvaljujem Bogu), no ponekad uslijed sjedenja pojavi mi se neki vodenasti iscjedak za koji se bojim da je voda. kaj je moguće da plodna voda izlazi tako rano i da li može biti neštro drugo a ne to? naime, ne volim doktore, strah me svega, pa pokušavam ovome zrelo pristupiti. ima li netko neka saznanja o tome, sve što sam našla na forumu o tome su podmakle trudnoće...
jakooooo zabrinuta, :?
Re: vodenasti iscjedak, šta???
Imala sam isti problem u 8 tjednu trudnoće. Problem se javljao i u kasnijim tjednima. Imala sam i takav iscjedak i mislila sam da je plodna voda pa sam kupila u apoteci uloške koji su pokazatelji da li je to plodna voda ili iscjedak. Taj dan kad sam ga stavila baš nije bio tako da nisam uspila. Moje je bio vodenast, a u sredni malo gušći. To je trajalo tjedan dana i javljao se ujutro. Imala sam i pravo krvarenje.
Kroz trudnoću sam prošla sve vrste iscjedaka i potrošila more dnevnih uložaka tako da sad kad sam rodila neobično mi je da ih više nemam.
Sve je dobro završilo i bebica je tu. Užasno sam se osjećala i bojala otić u WC. Pitaj doktora i nemoj se brinit puno nas je to imalo.
Sretno.