trebam info o TESA-ICSI i CFT-DNA analizi
Treba mi info za prijateljicu, pa ako tko može pomoći jer ja sam totalni tudum za mušku neplodnost. Bili su na VV kod dr. Čolka i dobili na kućnu adresu nalaze na kojima piše da im se preporučuje TESA-ICSI postupak i da prije toga moraju narpaviti CFT-DNA analizu na Rebru. U papirima koje su dobili s VV je naznačeno da se onda trebaju javiti osmi dan ciklusa na VV. Jel netko zna da li se javljaju dr. Č ili dr.L ili dr.A?
Ako netko ima iskustva sa TESA postupkom, jel mi može ukratko objasniti kakav je potupak na VV?
Hvala puno,
:love:
Re: trebam info o TESA-ICSI i CFT-DNA analizi
Citiraj:
luce st prvotno napisa
Treba mi info za prijateljicu, pa ako tko može pomoći jer ja sam totalni tudum za mušku neplodnost. Bili su na VV kod dr. Čolka i dobili na kućnu adresu nalaze na kojima piše da im se preporučuje TESA-ICSI postupak i da prije toga moraju narpaviti CFT-DNA analizu na Rebru. U papirima koje su dobili s VV je naznačeno da se onda trebaju javiti osmi dan ciklusa na VV. Jel netko zna da li se javljaju dr. Č ili dr.L ili dr.A?
Ako netko ima iskustva sa TESA postupkom, jel mi može ukratko objasniti kakav je potupak na VV?
Hvala puno,
:love:
Koliko se ja razumijem u to, oni će raditi mikroinjekciju (to ti je ICSI) a ovo TESA mi se čini kao da će njegove "smermiće" uzimati direktno iz testisa, tj. biopsijom. Ja i MM smo radili ICSI na klinici VV ali bez ovog TESA, on je dao spermiće u epruvetu i onda su "mućkali".
Imaš na forumu i riječnik pojmova, pa možeš još provjeriti.
U svakom slučaju, neka im je sretno. :heart: :heart: :heart: