poslala sam nekoliko privatnih poruka i svaki put mi ljudi jave kako im nisu stigle.nakon što sam im poslala istu još 2-3 puta,stigla je.
u čem bi mogo bit problem?
Printable View
poslala sam nekoliko privatnih poruka i svaki put mi ljudi jave kako im nisu stigle.nakon što sam im poslala istu još 2-3 puta,stigla je.
u čem bi mogo bit problem?
mozda ljudi ne znaju da moraju svako toliko isprazniti inbox? :mrgreen: jako se brzo napuni!
ne mora se prazniti inbox. on se sam prazni - kako stizu nove poruke tako 'istiscu' one stare.Citiraj:
clio180 prvotno napisa
dakle, ako ti je netko u jednom danu poslao 11 poruka ti ces vidjeti samo 10 jer je ona jedna (zajedno sa ostalim koje si prije imala u inboxu) istisnuta.
problem je u tome da ih oni ne vide,ja njihove vidim.recimo za razmjenu sličica šaljem adresu i nakon tri dana xy me pita zakaj mu još uvijek nisam poslala adresu??
momze,sad tebi šaljem jednu,pa mi javi dali je stigla.
javila sam ti na pp da mi je stigla, a evo i ovdje potvrdjujem primitak. :)
momzemposlala sam ti još jednu,tj.dvije.
ajde mi,molim te,sredi one postove.pliiiz! :*
objasnila sam ti putem pp-a, sve je ok.Citiraj:
Rayna prvotno napisa
hvala ti,momze,vidim da je sređeno.
:heart: :love:
moje poruke zapele u outboxu :?
nisu zapele u outboxu, nego ih oni kojima su upućene - nisu preuzeli.Citiraj:
dambo prvotno napisa
kad vidim da ih netko ne preuzima danima, a da piše po forumu - ja ih obrišem :x . valjda smatra da nisu važne.
Ja dobijem ponekad pop up s obavijesti o novoj privatnoj poruci, a kad uđem u inbox onda je nema. Gdje zapne? Znači li to da poruke uopće nema ili? I ispričavam se ovim putem onima čije poruke zbog toga nisam pročitala, sad me sorciere podsjetila na to.
Pošiljatelj ju je izbrisao prije negoli si ju stigla pročitati = nema je više.Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
Jednom kada ju pročitaš, pošiljatelj ju više ne može izbrisati odnosno ne može iz tvog inboxa, kod sebe može. (:
tako i kod mene :x
Pitanjce: primila sam u zadnjih par dana više porukica i na nesreću, nisam spremila onu koja mi je bila jako važna. Ima li načina da se takva poruka "iskopa" ili je zauvijek izgubljena?
Pitaj pošiljatelja ako ju još ima u svom Sentboxu