Još malo o ležanju u tudnoći
Znam da se preporučuje ležanje na lijevom boku ali ja sam se cijela ukočila. Lijeva noga me kad ležim boli neizdrživo, ukoči se, uhvati me grč i to u predjelu kukova pa duže cijele noge. S obzirom da moram više mirovati u trudnoći tome nema kraja, čim ležim na njoj neko vrijeme boli me i to jako. Šta da radim? oktor je rekao da mogu ležati i na desnom boku ali sam pročitala da se baš ne preporučuje. Ja na desnom boku spavam ko beba ali imam grižnju savjesti.
Stvarno sam očajna, ne spavam po noći, stalno me bude bolovi u nogama a tek sam u 23-em tjednu, šta ću do kraja?
što je sa snagom nakon mirovanja
Od 13. tjedna moram strogo mirovati zbog niske posteljice, a u 17. sam na nekoliko dana završila i u bolnici. Jasno mi je da ću do kraja trudnoće biti više-manje u krevetu. Uz to što nisam 100 posto sigurna da neću poludjeti, pitam se kako ću tako atrofirana, bez energije i snage roditi dijete. Ima li netko neka saznanja i iskustva o tome?
Re: što je sa snagom nakon mirovanja
Citiraj:
trešnjica prvotno napisa
pitam se kako ću tako atrofirana, bez energije i snage roditi dijete. Ima li netko neka saznanja i iskustva o tome?
Meni tiskanje nikako nije išlo. Trajalo je dulje nego cijeli porod do tada (bebica je bila sitna).
Ali ono što mi je bilo strašnije jest vrlo dugi period vraćanja kondicije i energije nakon toga.
No možda netko ima drugačije iskustvo.