Prisustvo neke druge osobe (osim supruga) na porodu
Kako je u drugim rodilištima u kojima se inače dozvoljava prisustvo oca djeteta na porodu, ako njega nema (ili ne želi/ne može), može li biti prisutna neka druga osoba? Sestra, prijateljica, mama?
Večeras su me odbili, trabala sam biti uz BŽ (bratovu ženu) na porodu, nisu mi dali. Radi se o zadarskom rodilištu.
I kumila. I molila. I raspravljala. I ja i ona. I ne daju pa ne daju.
Muči me što sam stekla dojam da bi nam sestre to dozvolile. Kad smo došle u rodilište, meni su rekle neka samo pričekam, da će me zvati, bez problema. A onda je došao jedan mladi doc, i sve je palo u vodu. Izgledalo mi je kao da tog doca nije bilo, da ne bilo problema.
Iako sam presretna što sam ponovno postala teta (moj mali predivni nećak Luka :heart: ), žao mi je što nisam bila uz nju.
Re: Prisustvo neke druge osobe (osim supruga) na porodu
Citiraj:
Minnie prvotno napisa
Kako je u drugim rodilištima u kojima se inače dozvoljava prisustvo oca djeteta na porodu, ako njega nema (ili ne želi/ne može), može li biti prisutna neka druga osoba? Sestra, prijateljica, mama?
Večeras su me odbili, trabala sam biti uz BŽ (bratovu ženu) na porodu, nisu mi dali. Radi se o zadarskom rodilištu.
Muči me što sam stekla dojam da bi nam sestre to dozvolile. Kad smo došle u rodilište, meni su rekle neka samo pričekam, da će me zvati, bez problema. A onda je došao jedan mladi doc, i sve je palo u vodu. Izgledalo mi je kao da tog doca nije bilo, da ne bilo problema.
Iako sam presretna što sam ponovno postala teta (moj mali predivni nećak Luka :heart: ), žao mi je što nisam bila uz nju.
Minnie, ista stvar se i meni dogodila, isto u Zadru. Vec sam pisala o tome.
Citiraj:
marta prvotno napisa
Citiraj:
Minnie prvotno napisa
Minnie, ista stvar se i meni dogodila, isto u Zadru. Vec sam pisala o tome.
Kad si pisala o tome? Baš me zanima da li se i mene spominje :mrgreen:
Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
Kad si pisala o tome? Baš me zanima da li se i mene spominje :mrgreen:
Mislim da je to onaj topic o zadarsskom rodilistu. I ne znam jesam li te spomenula imenom :mrgreen: