Zanima me znaju li vaše bebe kad hoće do poda,a stoje da čučnu?
Moja to još ne zna.... :mrgreen:
Printable View
Zanima me znaju li vaše bebe kad hoće do poda,a stoje da čučnu?
Moja to još ne zna.... :mrgreen:
moja se naučila na Goljaku ;)
:mrgreen: i moja - a navježbali smo se čučenje bome (to je bila moja vježba)
Moja je 5 dana starija od tvoje Evita i može čučnuti bez problema,ali nemoj brinuti,sve ti to dođe na svoje.Nekad ti bebači naprave takav skok u razvoju da se iznenadiš.U par dana nauče stvari što nekima uspijeva tek u roku koji mjesec.Sve će ona nadoknaditi.
Evita jel Sara usvojila posjedanje i puzanje, znam da si prije koji mjesec otvorila takav topic ? A ovo za čučanje se ne bih brinula, usvojit će kad tad sigurno kad bude sigurnija na nogicama.
Adnrija je to usvojio u isto vreijeme kad je "učio" stajati bez oslonca, znači prije koji tjedan.
Počela je pomalo hodati (još ne zna potpuno sama,jer se boji ali ponekad napravi čak i do 20 koraka bez oslonca. Puzati je tek počela,ali tek vježba (nema gdje). Cijelo je vrijeme na nogama i vodim je za ručicu,a kad se umori sjedi ili spava tak da niti nema kad puzati. Što se posjedanja,može se sama posjesti bez problema. Sve ok. Hvala na brizi.Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
Znači čučenje slobodno pričeka još..... ona se jadna saginje kako bi ubrala tratinčicu i dala mami pa mi ju je žao gledati kako se muču čim više prignuti....bokče malo samo da mamicu usreći.... :love:
Marino jos sad ne cuci bez drzanja, samo ako se jednom rukicom drzi za recimo kauc, onda se cucne po nesto na podu