Ako netko ima za preporučiti logopeda (može i privatnik) za 2-godišnjakinju bila bih zahvalna. Sutra ću zvati redom bolnice koje nam je pedijatar preporučio da vidim gdje se najmanje čeka. "Problem" je negovorenje. Hvala!
Printable View
Ako netko ima za preporučiti logopeda (može i privatnik) za 2-godišnjakinju bila bih zahvalna. Sutra ću zvati redom bolnice koje nam je pedijatar preporučio da vidim gdje se najmanje čeka. "Problem" je negovorenje. Hvala!
MBee, baš ništa ne priča?
Mi smo puno mlađi od vas, ali smisleno govorimo samo jednu jedinu riječ...
Stvar je u tome da je ona sasvim normalno počela sa razvojem govora, govorila mama, tata, baba, dida, teta, oponasala životinje i sve ostalo a onda je sa 1,5 godinu prestala i sad više neće. Brblja na nekom svom jeziku u kojem nema "normalnih" riječi, ne govori više mama ni tata, neće ponavljati...ja mislim da je u pitanju tvrdoglavost jer znam da može govoriti ali pedijatar je rekao da odemo do logopeda da nas poduči vježbicama za stimulaciju govora.
odite na erf - edukacijsko rehabilit. fakultet na njihovo savjetovaliste, nek vam naprave obradu. mislim da ne treba uputnica.
flower hvala! Nisam ni znala da postoji taj faks, baš čitam njihove stranice i tražim neki broj telefona.
Savjetovalište Erf-a Borongaj, logoped Jarun verbum sanum, logoped Velika gorica http://logoped-galekovic.webs.com/