Jedno "glupo"pitanje buduće mame?
Moram priznati da do pred par mjeseci nisam niti najmanje doživljavala niti obračala pažnju na AS - sve do sada kada smo se bacili u potragu za opremu za našu curu.
Stvar je sljedeća - vidim da je jedna od bitnijih stvari kod AS za skroz male bebe to da se montiraju suprotno od smjera vožnje, pa u vezi toga imam nekoliko "bisernih" pitanjca:
1. Pokušavam se sjetiti, ali zbilja nemogu da sam u svojoj okolini vidjela tako montirane sjedalice (nisam baš nešto obraćala pažnju, a nisam baš ni bila u kontaktu sa bebačima), pa me zanima da li se novije sjedalice mogu tako montirati ili su se mogle i prije tj.da li postoji mogućnost da su ove koje sam vidjela ustvari bile krivo montirane?
2. Još me zanima ako npr. vozim auto, a beba je u AS montiranoj suprotno od smjera vožnje - onda ustvari nevidim kaj beba radi, kaj ne? Jel to u redu?
3. I treće "pametno pitanje" - kada je AS montirana suprotno od smjera vožnje - da li beba ima mjesta za nogice tj. ako nogice izlaze iz AS to bi značilo da treba veća, kaj ne?
Sad vas lijepo molim da mi malo pojasnite jer me dosta zbunjuje sve to oko AS -od marke, veličine, testova, cijena, kilaže beba- za jednog početnika stvarno previše informacija :?
Hvala unaprijed :heart: