Plač koji prerasta u urlikanje
Neznam, ali naša sreća i zlato više od svega voli zaurlati i tako urlikati kolko god može dugo i glasno, a čim se stave ruke na njega i čim dđe do naznake da ćemo ga uzeti u ruke tj na rame, plač automatski prestaje, a čim ga se opet lagano počne spuštati u kolica opet vrištanje i urlikanje, pa za popiz.... više neznaš što napraviti....
Naime beba ima 18 dana i dok je jmao grčeve uzimali smo ga na rame dok mu se ne smire grčevi, a i na rukama je znao plakati dosta dugo dok mu se ti grčići nisu smirili, nekako su mu ti grčevi nestali ili su manjeg intenziteta jer se više ne povija onako ružno kako kod grčeva...., a ta priča sa gadnim napadajem grčića trajala je možda dva tri dana
Da li je moguće da se već "navukao" na ruke :? :? :?
da ga nešto boli i da nešto nije u redu taj plač ne bi prestao :? :? :? tako nam i patronažna kaže
zašto tako neutješno plače :? :? :? :cry: :cry: :cry: , pa čovječe toliko urla da ostaje bez glasa i čim ga uzmemo na rame odmah prestaje.
Jednu noć mi je prespavao na ramenu i kad više nisam mogla ga držati i koliko god pazila da ga što nježnije stavim u krevetić, čim je dotakao plahtu sirena je proradila na maximum, ubrzanje od 0 do max je odmah.
Nije mi jasno što ga to muči, napadi urlanja budu i po noći i po danu i nakon sisanja i prije sisanja i kad je tišina .........onda zaspe na par sati i opet ispočetka
Nabavili smo cijelu kolekciju onih cedejova za bebe link na cedejove, polako mu vrtimo tu muziku na repeat..., dobiva svu ljubav ovoga i onoga svijeta nema da mu fali bilo šta što god treba ima...
Pa hebem ti srce mi puca kad čujem kako plače, pa zaplačem i ja, ali pazim da ne osjeti to beba jer da se onda još više uznemiri ili nedaj bože da ga nervozna zgrabim.
tako znaju proći popodneva ili prije podneva ili dio noći ili dio jutra, uglavnom već sam :cry: :shock: :?
naručili smo i i ovu knjigu pa da vidimo što tamo kažu za ovakve slučajeve
recite mi koju o vašim iskustvima
The Happiest Baby on the Block
Dragi moji imam ovu knjigu dva dana, došli smo do 50 strane, primjenili par detalja iz te knjige, dragi moji beba spava, beba je mirna ..... :D :D :D, a i mi smo mirniji jer znamo da ga ne muči nešto prestrašno.....da ne duljim u detalje odite na link i naručite preko Amazona knjiga je doma za par dana.
KNJIGA JE ZAKON kliknite ovdje